RETRO VAJB

ĆERKA SINDI KRAFORD U KREACIJI KOJA NEMA ROK TRAJANJA: Ova CRNO-BELA haljina je san snova! (FOTO)

Manekenka Kaja Gerber obično je obučena ležerno, urbano i trendi, ali kada kroči na crveni tepih — zablista u najelegantnijim izdanjima.

Moda
Autor:
ĆERKA SINDI KRAFORD U KREACIJI KOJA NEMA ROK TRAJANJA: Ova CRNO-BELA haljina je san snova! (FOTO)
Kaja Gerber, Foto: Profimedia

U susret Novoj godini i proslavama koje su, bar u ovom periodu, čini se, iza nas, poznate dame i zaljubljenice u modu imale su odlične predloge kako za najluđu noć ukombinovati garderobu sa šljokicama — bilo da su u pitanju haljine, kombinezoni ili pantalone. Šljokice su često neizostavne i kada je crveni tepih u pitanju, a prava mera ukusa postiže se kada je glavni odevni komad u skladu s ostatkom stajlinga.

DA LI SE SEĆATE NAJLEPŠE HALJINE IZ SERIJE SEKS I GRAD? Keri ju je ponovo obukla i oduševila! (VIDEO)

Kaia Gerber
foto: Profimedia

To dobro zna i mlada Kaja Gerber, koja, iako ima svega dvadeset godina, uspešno gradi manekensku karijeru izvan okvira slave svoje majke Sindi Kraford, jednog od najpoznatijih modela devedesetih godina.

Kaja Gerber, uporedo, važi i za jednu od mlađih ikona stila, a njene trendi i ležerne kombinacije prava su modna inspiracija devojkama.

ČIZME ZA SVA VREMENA, KAPUT KOJI NIKAD NE IZLAZI IZ MODE: Ovaj stajling Dženifer Lopez poželećete da iskopirate (FOTO)

Kaia Gerber
foto: Profimedia

Ovog puta je mlada lepotica dobila tu čast da otvori jedan umetnički događaj humanitarnog karaktera u Los Anđelesu.

Za ovu važnu priliku odabrala je (pomalo retro) haljinu modne kuće "Celine" i zablistala! U pitanju je haljina sva presvučena crnim šljokicama, midi-dužine i sa očaravajućim detaljem u vidu predimenzionirane bele kragne! Zlatna dugmad takođe ističe taj retro šarm kojim odiše celo izdanje, a utisak je potpunila i talasima i decentnom šminkom.

Uz srebrne minđuše, srebrni sat i superefektne crne sandale, Kaja je pokorila crveni tepih Los Anđelesa i donela pravu dozu glamura koja asocira na stari Holivud...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs