kako vam se dopada?

STRAST PREMA JAHAHJU I MODI: Prelepa unuka Grejs Keli je glavna zvezda nove kampanje modne kuće ŠANEL! (FOTO)

Nedelja visoke mode u Parizu i ove godine tradicionalno će zatvoriti modna kuća Šanel, a pre predstavljanja nove kolekcije na modnoj reviji, francuski brend predstavio ju je serijom fotografija s unukom holivudske dive Grejs Keli u glavnoj ulozi

Moda
Autor:
STRAST PREMA JAHAHJU I MODI: Prelepa unuka Grejs Keli je glavna zvezda nove kampanje modne kuće ŠANEL! (FOTO)
Šarlot Kaziragi, Foto: Profimedia

Godine 2020. Šarlot Kaziragu upisala se u modnu istoriju Šanela postavši njegova nova ambasodorka i predstavnica za javnost. Za potrebe promocije nove Šanelove kolekcije visoke mode, 35-godišnja ćerka princeze karoline od Monaka zablistala je u ulozi modela.

Kao nekada u modnim kampanjama za italijanski Guči, Šarlot Kazuragi i na setu za novu kampanju modne kuće Šanel društvo su pravili konji. Virdžinija Vord kao nova kreativna direkrorka Šanela za spomenutu kampanju odlučila je da anažuje savremenog francuskog umetnika Havijera Veilhana i norveškog fotografa Olu Rindala.

Isprekidane skulpturama i crtežima u geometrijskim oblicima, fotografije otkrivaju Šarlot Kaziragi, ćerku princeze Karoline od Monaka elegantnu jahačicu. Odevena u crnu jaknu od tvida ukrašenu dugmićima iz nove kolekcije visoke mode, ona se vozi u konjičkom svemiru na granici između mašte i stvarnosti. Ovog utorka, 25. jnauara, Šanel će na zvaničnoj stranici predstaviti kratki film sa Šarlot u glavnoj ulozi snimljen za potrebe nove kampanje.

Kako vam se dopada nova kampanja modne kuće Šanel u kojoj glavnu ulogu ima unuka Grejs Keli?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs