i koko šanel bi bila ponosna

POVRATAK TVIDA: Modna kuća ŠANEL oduševila PARIZ! (FOTO)

Vreme je za Šanel!

Galerije
Autor:
1 / 11 Foto: Profimedia

Od Kopenhagena do Pariza, febuar i početak marta u modnom su svetu obeležila je Nedelja mode koj se još jednom smestila u najveće prestonice mode na svetu. Nakon Skandinavije, Njujorka, Londona i Milana, modna elita je na poslednji dan meseca februara spakovala svoje kofere i nakratko se preselila u Pariz. Odličnih kolekcija i modnih trenutaka u Parizu nije nedostajalo ni ove sezone, a juče ne Nedelja mode u Parizu doživela svoje grand finale revijom modne kuće Šanel.

Revija modne kuće Šanel uvek je jedna od onih koju svi s nestrpljenjem iščekuju – i to s razlogom. Osim što uvek donose veliki broj odličnih lookova, posebnost Šaneč revija je da modnu priču uvek prenose i u prostor i tako stvaraju zaista posebno modno iskustvo za sve prisutne.

Kako bi odala posvetu dugoj i bogatoj istoriji modne kuće Šanel, Virždinija Vard je modnu priču za jesen/zimu 2022./2023. zamislila u tvidu. Tvid je tkanina u koju je utkan početak modne kuće Šanel, u kojoj se krije esencija Šanel estetike i u kojoj je Vard pronašla njenu budućnost.

Pogledajte kolekciju u našoj galeriji u podelite sa nama u komentarima svoje mišljenje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs