SAZNAJTE VIŠE

ONA JE NOVA MILJENICA KRALJEVSKE PORODICE: Peta u redu za presto, uživa na modnim revijama i borbi bikova! (FOTO)

Tamnokosa Viktorija Federika de Marihalar ima tek 21 godinu i u Španiji je već dobro poznato lice. Ćerka starije sestre španskog kralja Felipea rado je viđena na Nedeljama mode, ali i najprestižnijim zabavama

Star look
Autor:
ONA JE NOVA MILJENICA KRALJEVSKE PORODICE: Peta u redu za presto, uživa na modnim revijama i borbi bikova! (FOTO)
Foto: Profimedia

I dok je Vog modna biblija, Tatler slovi za društvenu bibliju i njegovi urednici jako dobro znaju ko je na vrhu, a ko na dnu društvene scene. A novo ime, koje se lagano uspinje prema samom vrhu evropske društvene scene, 21-godišnja je Viktoria Federika de Marihalar, nećaka španskog kralja Felipea, koja je na visokom petom mestu na listi naslednika španskog trona.

PRINCEZA KAROLINA JE DOKAZ: Ovo je savršena frizura za žene koje žele da puste sedu kosu! (FOTO)

Viktorija Federika
foto: Profimedia

Iako je u svetu njeno ime još nepoznato, u Španiji svi dobro znaju ko je ona jer joj je majka infanta Elena, starija sestra aktuelnog španskog kralja. Osim toga, u poslednje vreme posvećena je tome da postane influenserka na društvenim mrežama, na kojima objavljuje fotografije s putovanja u Grčku, Firencu, ali i na Nedelje mode u Parizu.

Inače, Viktorija je rođena u propalom braku 58-godišnje infante Elene i Džejmija de Marihalara, a školovala se prvo u internatu u Saseksu, da bi potom upisala Visoku školu za međunarodne studije u Madridu gde studira biznis i menadžment.

Od 2019. u srećnoj je vezi s DJ-em Horheom Barsenasom, kojeg je upoznala na Starlite festivalu u Marbelli, a danas zajedno žive u Madridu. Poznata je i kao velika ljubiteljka borbi bikova te je čest gost na borbama u Las Ventar areni za bikove u glavnom gradu Španije.

A osim u borbama, uživa u modnim revijama. Svoje prvo službeno pojavljivanje na crvenom tepihu imala je prošle godine na dodeli nagrada Elle Style, kada su mnogi priznali da po svom modnom izražaju ima puno sličnosti sa slavnom tetom, kraljicom Letizcijom, u modnom svetu često proglašavanom kraljicom s najviše stila.

Zanimljivo je to da je Viktorija u trenutku svog rođenja 2000. godine bila treća u redu za nasledstvo, odmah nakon svoje majke i tada princa Felipea, ali nakon rođenja njenih sestrična, princeze Leonor i infante Sofije, pomerila se za dva mesta, dok se iza nje nalazi tetka, infanta Kristina.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs