PRELEPA!

ROMANTIČAN STAJLING ŽENE KOJA JE OČARALA UNUKA GREJS KELI: Ovako se dolazi na reviju VISOKE MODE! (FOTO)

Očarala je unuka Grejs Keli, a onda i svet! Možda loza njene porodice nije poznata kao ona njenog supruga, ali se bez sumnje Beatriče lako uklopila!

Moda
Autor:
ROMANTIČAN STAJLING ŽENE KOJA JE OČARALA UNUKA GREJS KELI: Ovako se dolazi na reviju VISOKE MODE! (FOTO)
Beatris Boromeo, Foto: Profimedia

Prelepa italijanska novinarka, koja je udajom postala članica monegaške kneževske porodice, prisustvovala je Diorovoj reviji na Nedelji mode u Parizu i još jednom pokazala da je njen stil sinonim za otmenost, piše Glossy.

Na pariskoj Nedelji mode jedan od glavnih događaja ovih dana bilo je predstavljanje haute couture kolekcije modne kuće Dior za proleće i jesen 2022. godine, kom su prisustvovale brojne poznate zvanice, poput našeTamare Kalinić (koja je bila možda i najbolje odevena!), supermodela Natalije Vodijanove, ledi Amelije Vindzor, glumice Patrisije Kontreras, influenserke Kjare Feranji...

HELANKE NIKAD NISU IZGLEDALE ELEGANTNIJE: Kendal Džener je dokaz da i ležerni stil može da bude sofisticiran! (FOTO)

Beatris Boromeo
foto: Profimedia

Među najzapaženijima je svakako bila Beatriče Boromeo, supruga Pjera Kaziragija, najmlađeg sina princeze Karoline od Monaka i unuka čuvene Grejs Keli.

Beatriče, inače, nije postala pripadnica aristokratije samo udajom, već i ona potiče iz poznate porodice ― ćerka je italijanskog don Karla Ferdinanda Boromea, grofa od Arone, sina princa od Angera. Među njenim precima su mnoge značajne istorijske ličnosti, među kojima i jedan nadbiskup, što nije ni čudo kada se uzme u obzir da loza Boromeo potiče još iz 16. veka.

Beatriče je velika zaljubljenica u modu, a bavila se i modelingom i novinarstvom, između ostalog i modnim. Zato je na svim događajima koji se tiču mode u prvim redovima i u centru pažnje, a na Diorovoj reviji u Parizu je pokazala vrlo odmeren stil savršen za vrlo posebne prilike.

NJU OBOŽAVAJU MODNI DIZAJNERI, NJEN STIL ČINE NEPROLAZNI KOMADI: Džulijen Mur (61) je kraljica odela! (FOTO)

Beatris Boromeo
foto: Profimedia

Prelepa Beatriče Boromeo odabrala je za ovu priliku monohromatski stil ― komplet sastavljen od dugačkog strukiranog sakoa s dvorednim kopčanjem i velikim džepovima i blago plisirane suknje. Manje stroga pravila u kneževskog porodici Monaka pružaju joj mogućnost da nosi kraće modele sukanja i haljina, pa je Beatriče odabrala mini-suknju, što je nešto što, recimo, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton ne može da nosi. Uz to je Italijanka ponela svetlije čarape u boji kože i jednostavne nude salonke sa štiklom, a tu je i Miss Dior torbica u približnoj nijansi.

Beatriče je podigla samo gornji deo kose, i to vrlo otmenom crnom tračicom, a opredelila se za neutralnu šminku i gotovo prirodan izgled. Boromeova je, inače, jedna od najbolje odevenih žena sveta, a prošle godine se našla na jednoj listi najlepše obučenih plemkinja Evrope.

Šta mislite, je li zasluženo?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs