SAZNAJTE KAKO

BUDUĆA KRALJICA U ČIZMAMA OD PRE 10 GODINA: Savršen stajling Kejt Midlton za svaki dan koji svaka žena može da iskopira!

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton retko bira džins, ali svaki put ga kombinuje tako da on izgleda kao savršen komad za poslovni stil.

Moda
Autor:
BUDUĆA KRALJICA U ČIZMAMA OD PRE 10 GODINA: Savršen stajling Kejt Midlton za svaki dan koji svaka žena može da iskopira!
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton posetili su gradić Abergeveni u Velsu, gde su na razgovarali s lokalnim farmerima.

Za ovu priliku vojvotkinja od Kembridža odabrala je ležeran autfit s jasnom business crtom, a ovo je jedna od retkih situacija u kojoj smo je videli u farmerkama, piše Glossy.

BOŽE DAJ NAM SAMOPOUZDANJE KAKVO IMA TRUDNA RIJANA: Da li je ova odeća stvarno prikladna za jednu trudnicu? (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama ponela je skinny model pantalona od teksasa, i to u crnoj boji, a ovaj neutralan komad je maestralno kombinovala. Iako je hodala po travi, ona je samopouzdano koračala u crnim kratkim čizmama od prevrnute kože koje imaju blok-petu, a potpisuje ih Aquatalia.

Reč je o obući koju vojvotkinja ima više od 10 godina i često ju je nosila na svojim javnim pojavljivanjima, a prvi put u Englesiju, mesec dana pre udaje za Vilijama. Kejt je uz to ponela i jedan od hit komada proteklih meseci — jednostavnu jednobojnu rolku, a opredelila se za model maslinastozelene boje.

HALJINA U PASTELNIM BOJAMA KAKVU SANJA SVAKA ŽENA: Blejk Lajvli još jednom pogađa pravo u centar! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kombinovala ga je sa strukiranim kaputom iste nijanse koji je deo linije za jesen 2015. modne kuće Sportmax.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs