kako vam se dopada?

HALJINA U PASTELNIM BOJAMA KAKVU SANJA SVAKA ŽENA: Blejk Lajvli još jednom pogađa pravo u centar! (FOTO)

Blejk i Rajan Rejnolds pojavili su se na premijeri njegovog novog filma 'The Adam Project' u Njujorku, a svi pogledi bili su na glumici i njenoj prekrasnoj Versaće haljini.

Moda
Autor:
HALJINA U PASTELNIM BOJAMA KAKVU SANJA SVAKA ŽENA: Blejk Lajvli još jednom pogađa pravo u centar! (FOTO)
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, Foto: Profimedia

Glumica Blejk Lajvli je još jednom dokazala da je modna ikona.

34-godišnjakinja je bila pratnja i podrška svom suprugu Rajanu Rejnoldsu na premijeri njegovog novog filma 'The Adam Project', a ukrala je svu pažnju lepotom i prekrasnom Versaće haljinom u duginim bojama. Pre nekoliko dana na Njujorškoj nedelji mode, Blejk je ostala u senci 50-godišnje sestre Robin Lajvli koja se može pohvaliti licem i telom 30-godišnjakinje, ali samo na kratko.

Blejk je ponovo istakla savršeni dekolte, ali zbog problema s haljinom, pokazala je i duge, izvajane noge. Stajling je začinila visokim štiklama i dužom, teksas jaknom, što je bio neobičan, ali vrlo efektan odabir.

ONA JE NOVA MODNA IKONA I NEPRESUŠNA INSPIRACIJA: Zoe Kravic pokazala šta je STIL! (FOTO)

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Glumica je raspustila dugu, plavu kosu, nije preterivala s nakitom, dok je njen suprug odabrao sivo odelo u kojem je izgledao prilično opušteno. Ipak, sve vreme je pucao od ponosa na 11 godina mlađu suprugu koju je upoznao na filmskom setu.

U to vrijeme, Rajan je bio u braku sa Skarlet Johanson, a Blejk u vezi s kolegom iz serije ‘Gossip Girl’, Penom Badglijem.

Ipak, ljubav je planula tek kasnije i to na dvostrukom sastanku na koji su oboje došli s drugim partnerima. Ipak, iskre su toliko pucale da su oboje otpratili svoje partnere kući, a ostalo je istorija.

‘Izašli smo na dupli spoj, ali sa drugim ljudima. Ona je bila s drugim dečkom, a ja s drugom devojkom. Mislim da je to bio najčudniji dejt ikada za drugo dvoje jer je između nas jako zaiskrilo.’ Rajan smatra i kako im je taj prvi dejt dobro došao, budući da su se rešili neugodnosti koja uvek postoji na prvom dejtu između dvoje ljudi. Rajan je jednom opisao kako je znao da je Blejk ona prava.

NEOBIČAN DETALJ NA BESPRIEKORNOJ KOMBINACIJI ODUŠEVIO PRISUTNE: Kejt je jednim potezom odala počast princezi Dajani!

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

'Bili smo na večeri u jednom malom restoranu u Trivbeki koji je otvoren do kasno, počela je neka pesma i pitao sam je da li želi da pleše. U restoranu nije bilo više nikoga i usred plesa shvatio sam da sam prešao liniju. Bio je to jedan od onih trenutaka iz bajke.'

Krajem 2011. paparaci su ih prvi put uhvatili zajedno, uslikavši Blejk ispred rajanovog stana u Bostonu. Ta sudbonosna večera pokrenula je sve, a par se već u septembru 2012. venčao na bajkovitoj ceremoniji u Južnoj Karolini. Blejk je mesec dana nakon venčanja za magazin Allure priznala da ‘nikad u životu nije bila srećnija.’ 2014. za svog supruga Blejk je rekla ‘On je moj najbolji prijatelj. Kad bih mogla imati gomilu dece, odmah bih ih imala.’ Iste godine objavila je da s Rajanom očekuje svoje prvo dete, ćerkicu Džejms.

2016. stigla je i ćerkica Inez, a sredinom 2019. i treća, Beti. Tako je Rajan blagosloven među ženama, a jedna od njih je modna ikona koja je sinoć samo još jednom potvrdila tu laskavu titulu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs