IMA FIGURU ZA POŽELETI

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA I ZGODNIJA: Sestra Blejk Lajvli izgleda kao BOMBA, nećete verovati koliko godina ima!(FOTO)

Blejk Lajvli se na revili Majka Korsa pojavil u društvu svoje setre, koja je imamila sve uzdahe i privukla sve poglede...

Star look
Autor:
NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA I ZGODNIJA: Sestra Blejk Lajvli izgleda kao BOMBA, nećete verovati koliko godina ima!(FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Blejk Lajvli (34) na crvenom tepihu na Nedelji mode u Njujorku pojavila se sa svojom polusestrom Robin Lajvli (50). Njih dve se vrlo retko pojavljuju zajedno u javnosti, a ovoga puta starija sestra zasenila je mlađu.

Iako je Blejk na sebi imala elegantnu svetloplavu kombinaciju, vrlo svedenu i seksepilnu, skoro sve oči bile su uprte u Robin koja u šestoj deceniji ima telo na kakvom bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke. Robin je zablistala u beloj kombinaciji!

Blejk Lajvli i Robin Lajvli
Blejk Lajvli i Robin Lajvlifoto: Profimedia

Robin je, poput svoje polusestre, glumica, a mogli ste da je vidite u filmovima "Mlada veštica", "Karate Kid 3", "Cobra Kai"... Osim toga, zajedničko im je da su obe udate za glumce sa kojima imaju troje dece. Blejk je supruga Rajana Rejnoldsa, a Robin se 1999. godine udala za Barta Džonsona.

Robn je ćerka talent menadžerike Elen Lajvli i njenog prvog supruga Ronalda, dok je otac mlađe sestre pokojni glumac Erni koji je preminuo prošle u 74. godini.

Robin Lajvli
Robin Lajvlifoto: Profimedia

"Ona ima moju decu, a ja njenu decu i onda se kao prepiremo: Ne, to su moja deca, a ona mi na to kaže: Ne, tvoja deca su moja deca. Uvek se svađamo oko toga. Blejk je najbolja", rekla je Robin 2017. godine za "Entertainment Tonight".

A, po vama, koja je sestra bolje izgleda i koja je bolje obučena?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs