objava koja je podelila internet

SESTRA MI JE REKLA DA UMIRE OD RAKA I ZAMOLILA ME DA BRINEM O NJENOJ DECI: Odbila sam je, a evo ZAŠTO!


Varala je supruga, dobila troje dece, ne zna ko su im očevi, a sad od mene, kojoj se nije javila deset godina, traži da joj čuvam decu, stoji u objavi mlade Britanke koja je podelila društvene mreže.

Porodica
18:14h Autor:
SESTRA MI JE REKLA DA UMIRE OD RAKA I ZAMOLILA ME DA BRINEM O NJENOJ DECI: Odbila sam je, a evo ZAŠTO!
Foto: Shutterstock

Jedna anonimna 25-godišnja Britanka izazvala je lavinu komentara nakon što je na internet forumu podelila svoju priču. Mlada dama, koja je u mladosti odselila u Ameriku, požalila se na zahtev svoje šest godina starije sestre, javlja Mirror.

- Pozdrav svima. Pre nekoliko meseci me je kontaktirala sestra. Rekla mi je da umire. Pronašli su joj tumor na mozgu i ostalo joj je malo vremena. Tražila je od mene da se brinem o njenoj deci nakon smrti, ali sam je odbila, evo i zašto - započela je svoju objavu ova djevojka i odmah nastavila:

- Rekla mi je da nema ko da brine o deci kad ona umre. Imala je muža, ali on ju je ostavio jer ga je neprestano varala. Dobila je troje dece van braka s različitim muškarcima. Očekivano, njen bivši suprug ne želi da se brine o toj deci, a ona nije sigurna ko su uopšte njihovi očevi. Kako svoju sestru zaista ne poznajem i ne razgovaramo dugi niz godina, odbila sam je. U mladosti je bila jako zločesta i cinična prema meni. U poslednjih sedam, osam godina videla sam je samo na sahranama naših roditelja. Nemamo kontakt - nastavila je svoju priču ova devojka.

Bolnica, Rak, Bolest
foto: Shutterstock

Objasnila je kako je ona u srećnom braku i kako ne želida menja svoj život.

- Kad sam upoznala partnera, odmah sam mu rekla da ne želim imati decu. On je bio istog mišljenja. Možete reći da smo sebični il ne znam šta, ali to je naš život i naš izbor. Kad bi sad u kuću dovela troje klinaca, uzrasta od šest, tri i jedne godine, to bi nam uništilo život, a verovatno i brak. Dete nije obaveza 'samo' do 18 godine, već za ceo život. Ja tu obavezu ne želim. Uprkos tome što mi je plakala preko telefona odbila sam je. Ništa joj ne dugujem - stoji na kraju objave.

Ova priča, očekivano, dobila je veliki broj komentara. Polovina njih čestita mladoj dami na istrajnosti, ali druga polovina je moli da o svemu razmisli:

- Iako niste bile u dobrim odnosima, to je ipak tvoja krv. To su tvoji nećaci. Deca donose radost u naše živote - stoji u jednom od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs