NEVEROVATNA PRIČA

DOKTORKA TRAŽILA 250 EVRA ZA CARSKI REZ: Muž je doktorku okačio na čiviluk! Bukvalno je visila na čiviluku!

Žene širom Bosne i Hercegovine odlučno dele svoje priče iz porodilišta. Ovo morate da pročitate

Trudnoća
Autor:
DOKTORKA TRAŽILA 250 EVRA ZA CARSKI REZ: Muž je doktorku okačio na čiviluk! Bukvalno je visila na čiviluku!
Ilustracija, Foto: Profimedia

"Nakon godina borbe sa sterilitetom konačno smo upeli u nasoj nameri da postanemo roditelji. Trudnoća je prošla super i jedva smo čekali da porođaj krene. Odlučili smo da suprug bude sa mnom na porođaju i činilo se da će sve biti savršeno. Nakon prijema i početka kontrakcija ja sam se počela otvarati ali porođaj nije tekao u očekivanom pravcu," ovako, svoje iskustvo započinje majka koja je rađala u jednom od najvećih porodilišta u BiH.

"Dalje su prolazili sati i sati meni i suprugu se niko nije obraćao, a nakon više ni sami ne znamo koliko vremena došla je doktorica i rekla da će porođaj ipak biti na carski rez. Ja sam bila priključena na drip, konstantno sam imala kontrakcije ali se ništa nije dešavalo, čekali smo ni sami nismo znali šta jer se nama ni meni ni suprugu niko nije obraćao.

Nakon ponovo nekoliko sati došla je doktorica i rekla da ja moram na carski ali da šef smene, starija doktorica se pita sve i da ona neće da me odvede na carski dok joj se ne plati 500 maraka!

Ono što se dalje događalo je trenutak u kojem suprug umesto koverte doktoricu koja je odbijala da uradi carski rez iako je kasnije će se ispostaviti bio ugrožen život i majke i deteta, tu istu doktoricu sa mantilom bukvalno "kači" na čiviluk je trenutak koji pamti celo porodilište koje je bilo u smeni tog dana.

Tim činom se zaboravilo na koverete i krenulo je spašavanje majke i bebe, do danas su to traume i slučaj koji nije zaboravila nijedna strana. Možemo li zamisliti šta bi se dogodilo da muž nije došao na porođaj?

Celu priču pogledajte u video ispovesti majke koje je hrabro stala pred kamere i svojim primerom pokazala kako se boriti protiv nepravde iako u tom trenutku nije imala nikave šasne da pobedi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs