VOLE KAD IH PONIŽAVA

ZLA SAM I OKRUTNA PREMA DRUGIMA, A ZAUZVRAT MI PLAĆAJU 100 DOLARA: Nećete verovati! (FOTO, VIDEO)


Ovaj tip me je kontaktirao na Instagramu i rekao mi je da će mi platiti jedan od računa, a sve što moram da raudim zauzvrat je da ga ponizim nazvem glupim, ispričala je jedna korisnica Tik Toka

Celebrities
Autor:
ZLA SAM I OKRUTNA PREMA DRUGIMA, A ZAUZVRAT MI PLAĆAJU 100 DOLARA: Nećete verovati! (FOTO, VIDEO)
Foto: PrintscreenInstagram/nikkifoxx

Niki Foks je prema jednom dečku bila zla i ponižavala ga, a za to je bila i plaćena. Sada kaže, želi da zaradi još više.

Korisnica Tik Toka objasnila je kako je dobila poruku od stranca koji ju je zamolio da ga namerno 'ponizi' a da će joj za to dati novac.

Zla sam i okrutna prema drugima i tako zarađujem novac. Ovaj tip me je kontaktirao na Instagramu i rekao mi da će mi platiti jedan od računa, a sve što moram zauzvrat da uradim jeste da ga ponizim i nazovem glupim. Nije mi baš lako da budem zla, ali pokušala sam to dobro da odglumim - nazvala sam ga gubitnikom.

Niki je objasnila da je pristala da pošalje kratku glasovnu poruku u kojoj ga je nazvala 'patetičnim' te je zahtevala da joj odmah plati račune.

Nastavila je:

'Očigledno sam bila jako dobra u tome jer me pitao može li da platiti još jedan od mojih računa.'

Niki je podelila snimak na kojem možemo videti kako joj leže uplata od 100 dolara. Rekla je: 'Proverite svoj inboks, nikad ne znate. Tamo ima puno čudnih ljudi'.

Video je pregledalo 70.000 korisnika i ima više od hiljadu komentara, od kojih su mnoge žene.

Jedna je napisala: 'Kako da mi se to dogodi?', 'Pretpostavljam da sam upravo pronašao posao iz snova', komentisao je drugi, dok je treći dodao: 'Pa, mogu li dobiti njegove podatke?', piše The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs