ponovo se oglasio

NA SVAKOM SETU ONI TREBA DA NADZIRU BEZBEDNOST ORUŽJA: Ponovo se oglasio Alek Boldvin koji je usmrtio snimateljku!

Holivudski glumac Alek Boldvin se ponovo oglasio nakon tragedije na snimanju filma "Rđa" i poslao poruku policiji

Celebrities
Autor:
NA SVAKOM SETU ONI TREBA DA NADZIRU BEZBEDNOST ORUŽJA: Ponovo se oglasio Alek Boldvin koji je usmrtio snimateljku!
Foto: Profimedia

Američki glumac Alek Boldvin (63) koji je nedavno na snimanju filma "Rđa" usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu , oglasio se ponovo na društvenim mrežama, pozivajući policajce da ubuduće budu prisutni na setovima.

Slavni glumac je napisao da producentske kompanije treba da angažuju policiju da nadziru bezbednost korišćenja oružja u svrhu snimanja, piše cbs.news.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

- Na svakom filmskom ili televizijskom setu na kojem se koristi oružje, lažno ili ne, treba da bude policajac, zaposlen od strane produkcije, da posebno nadzire sigurnost oružja - napisao je skrhani glumac.

Kancelarija šerifa okruga Santa Fe istražuje pucnjavu, a okružni tužilac je rekao da nije isključena mogućnost podizanja optužnice u tom slučaju.

Šerif Adam Mendoza je rekao je na konferenciji za novinare prošlog meseca da misli da je na setu bilo "nekog samozadovoljstva".

On je rekao da je metak izvađen iz ranjenog reditelja bio bojeva municija i da je oko 500 metaka, uključujući čaurelažne metke i druge za koje se sumnjalo da su pravi, pronađeno na setu filma i poslato u FBI laboratoriju na analizu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs