Tragedija

ALEK BOLDVIN O UBISTVU HALINE HAČINS: Snimanje filma neće se nastaviti. Bila mi je prijateljica...

Od kada se dogodio tragični incident na snimanju, poznatog glumca paparaci neprekidno prate, pa je zaustavivši se na sred puta odlučio da pred njihovim kamerama prvi put progovori o nemilom događaju

Vip priča
Autor:
ALEK BOLDVIN O UBISTVU HALINE HAČINS: Snimanje filma neće se nastaviti. Bila mi je prijateljica...
Foto: Profimedia

Vest o kojoj poslednjih dana ne prestaje ga se govori u čitavom svetu je da je holivudski glumac Alek Boldvin (63) upotrebom replike pištolja na snimanju filma „Rust“ u Novom Meksiku ubio koleginicu, snimateljku Halinu Hačins (42), i ranio režisera Džoela Suozu (48).

Od tog trenutka, poznatog glumca paparaci neprekidno prate, pa je zaustavivši se na sred puta odlučio da pred njihovim kamerama prvi put progovori o nemilom događaju.

- Bila mi je prijateljica. Onog dana kad sam stigao na set odveo sam je na večeru s rediteljem, bili smo ekipa koja je odlično funkcionisala i onda se ovaj užasan incident dogodio - rekao je vidno potreseni glumac.

Na pitanja o istrazi koja je u toku nije smeo da govori, ali je spomenuo porodicu preminule Haline:

- Video sam se s njenom porodicom i suprugom... Slomljeni su. Dogode se razne nesreće na filmskim setovima, ali ništa ovakvo, ovo se dogodi jednom u milion slučajeva... On i njegov devetogodišnji sin su u šoku.

Takođe, Boldvin je izjavio da nije siguran kada će ponovo biti spreman za snimanje scena sa oružjem i da snimanje filma „Rust“, čiji je on jedan od producenata neće biti nastavljeno.

Nakon datih odgovora na pitanje novinara, poznati glumac ih je najljubaznije zamolio da prestanu da ga prate i ne otežaju dodatno situaciju koja je sama po sebi i više nego potresna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs