Eliza haton

IZGUBIO ŽIVOT DVE NEDELJE PRE VENČANJA: Nakon 28 godina ćutanja oglasila se i verenica pokojnog Brendona Lija! (FOTO)

Po prvi put otkako je, pre punih 28 godina na snimanju filma 'Vrana' njen tadašnji verenik, holivudski glumac Brendon Li izgubio svoj život nesrećnom okolnošću, oglasila se i Eliza Haton, a okidač za njeno javljanje bio je sličan događaj na filmskom setu, u kojem je učestvovao Alek Boldvin

Vip priča
Autor:
IZGUBIO ŽIVOT DVE NEDELJE PRE VENČANJA: Nakon 28 godina ćutanja oglasila se i verenica pokojnog Brendona Lija! (FOTO)
Brendon Li i Eliza Haton, Foto: Instagram / dontbeafraidculture

Nakon što je svet šokirala nesreća na filmskom setu 'Rusta', a u kojoj je Alek Boldvin ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza, mnogi su se prisetili sličnog događaja od pre 28 godina, kada je na snimanju filma 'Vrana' na sličan način poginuo sin legendarnog Brusa Lija, glumac Brendon Li.

On je život izgubio u martu1993. godine, samo dve nedelje pre svog venčanja s Elizom Haton.

Danas 57-godišnjakinja, progovorila je i to za magazin Pipl, rekavši kako je događaj iz Novog Meksika još jedna tragedija koja se mogla izbeći.

'Pre 28 godina bila sam slomljena od šoka i tuge zbog gubitka ljubavi mog života, Brendona Lija. Sve je bilo tako besmisleno. Srce me i sada boli i to zbog supruga i sina Haline Hačins, ali i svih onih koji su ostali nakon tragedije koja se mogla izbeći. Pozivam one koji su na pozicijama da naprave promene i razmotre altnerative za korišćenje pravog oružja na filmskim setovima', rekla je Eliza Haton, koja je ove nedelje i na svom privatnom Instagram profilu objavila fotografiju s voljenim Brendonom, snimljenom u oktobru1992. godine u Veneciji, nakon što su se verili.

Par je planirao da se venča za 17. aprila1993., ali tragedija je promenila sve.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs