JEZIVO

POSLEDNJE REČI HALINE HAČINS: Kada ju je Boldvin upucao, izgovorila je OVO!

Poslednji momenti Haline Hačins izgledali su ovako

Celebrities
Autor:
POSLEDNJE REČI HALINE HAČINS: Kada ju je Boldvin upucao, izgovorila je OVO!
Foto: Profimedia

U trenucima pre nego što je Alek Boldvin upucao Halinu Hačins na snimanju filma Rust, ona se okrenula ka operateru i rekla: „To nije bilo dobro“.

Pokojna 42-godišnja direktorka fotografije proglašena je mrtvom u bolnici u Santa Feu u Novom Meksiku, nekoliko sati kasnije. Njene jezive poslednje reči je dokumentovao Los Anđeles tajms.

Prema njihovom izveštaju, nekoliko trenutaka pre nego što je rekvizitni pištolj koji je Boldvin držao pucao u "živu metu", glumac se pripremao za svoju predstojeću scenu. Navodno je stajao ispred improvizovane crkve sa rukom na futroli za šta mu je navodno rečeno da je „hladni pištolj“. Termin se koristi u industriji da označi da je oružje bezbedno za probu.

"Pa, ​​pretpostavljam da ću ovo izvaditi, povući i reći "Bang!"", navodno je rekao Boldvin pre nego što je pištolj opalio, pogodivši Halinu u grudi i reditelja filma Džoela Souzu u rame.

Halina je navodno posrnula nazad, pala u glavnog električara na snimanju, dok je Džoel pao na pod vičući: „Šta je to bilo? To gori!“ Boldvin je navodno bio jednako šokiran kao i svi ostali, ispustio je pištolj i odgovorio: „Šta se do đavola upravo dogodilo?“

Dok je ekipa jurila ka Halini koja je krvarila iz grudi, ona je navodno pogledala u operatera i rekla: "Oh, to nije bilo dobro. Ne, to nije bilo dobro. To uopšte nije bilo dobro."

Nakon incidenta, Boldvin se povukao u Vermont sa svojom suprugom Hilarijom Boldvin i njihovom decom. Glumac je u potpunosti sarađivao sa policijom i to će činiti i tokom istrage.

U razgovoru sa novinarima tokom vikenda, Boldvin je Halinu nazvao svojom "prijateljicom" i otkrio da su zajedno izašli na večeru pre slučajne pucnjave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs