TRAGEDIJA

OVAKO IZGLEDA OČAJANJE: Alek Boldvin nakon što je upucao dve osobe! (FOTO)

Glumac Alek Boldvin je juče na snimanju filma ubio dve osobe koristeći rekvizit pištolj - u toko je istraga zašto je glumac pucao na reditelja i snimateljku i otkud pravi meci

Galerije
Autor:
1 / 4 Foto: Profimedia

Svetski mediji javljaju da je Alek Boldvin (68) usmrtio jednu osobu, a drugu teško ranio na snimanju filma Rust. Još nije otkriven glumčev razlog pucanja u osobe koje nisu bile deo glumačke ekipe, te otkuda pravi meci u pištolju koji je trebao da bude rekvizit.

Paparaci su nakon ove vesti u stopu pratili glumca koji je došao sam u policijsku stanicu da da izjavu, ali policija je izjavila da je Boldvin tokom cele izjave jecao, vidno potresen.

Nakon nesreće, Halina Hačins, direktor fotografije, helikopterom je prevezena u bolnicu u Novom Meksiku, ali je su doktori tamo mogli samo da proglase smrt.

Halina Hačins umrla je od prostrelne rane, koju je zadobila na snimanju filma "Rust", a imala je 42 godine. Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu.

Rođena u Ukrajini 1979. godine, Halina je odrastala u sovjetskoj vojnoj bazi u Arktičkom krugu.Pohađala je Kijevski nacionalni univerzitet i diplomirala međunarodno novinarstvo pre nego što je počela da radi na britanskim dokumentarnim produkcijama kao istraživački novinar.

Kasnije se preselila u Los Anđeles i diplomirala na Konzervatorijumu Američkog filmskog instituta 2015. Godine 2018. bila je snimatelj u laboratoriji "21st Century Fox DP", a godinu dana kasnije izabrana je za jednu od zvezda u usponu časopisa "American Cinematographer".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs