saznajte više

SUPRUGA ALEKA BOLDVINA SE NAPOKON OGLASILA: Nemoguće je rečima izraziti šok i bol! (FOTO)

Supruga Aleck Boldvina, Hilarija, oglasila se po prvi put nakon kobne nesreće koja se dogodila na snimanju filma 'Rust' tokom koje je život izgubila sminateljka Halina Hačins, a redatelj Džoel Suza zadobio prostrelne rane te je u postu na Instagramu napisala kako je 'u šoku i slomljenog srca zbog tragične nesreće'

Vip priča
Autor:
SUPRUGA ALEKA BOLDVINA SE NAPOKON OGLASILA: Nemoguće je rečima izraziti šok i bol! (FOTO)
Alek i Hilarija Boldvin, Foto: Profimedia

Moje srce je uz Halinu. Njenog supruga. Njenog sina. Uz njihovu porodicu i voljene. I uz moga Aleka. Kaže se 'nema reči' jer je nemoguće izraziti šok i bol o tako tragičnoj nesreći. Slomljeno srce. Gubitak. Podrška,' napisala je Hilarija u objavi na svom Instagram profilu.

Ta objava podtskla je i neke poznate osobe da joj u komentarima ostave poruke podrške. 'Čuvamo Halinu, njenu porodicu i Aleka i njegovu porodicu u našim srcima', objavila je Kejti Kurik. Rouzi O Donel napisala je kako 'šalje ljubav' dok je glumica Melani Grifit napisala: 'Šaljem vam svima ljubav. Čuvam vas u svom srcu.'

Ovaj Hilarijina objava bio je njen prvi javni komentar otkako je njen suprug, Alek Boldvin upucao i usmrtio Snimateljku Halinu Hačins na setu vestern filma 'Rush 'u Novom Meksiku, kada je dobio pravi pištolj s pravim metkom.

Na filmskim setovima obično se koriste prave puške napunjene lažnim mecima, iako sve veći broj reditelja naginje korišćenju lažnih pušaka s računalno generisanim bljeskalicama koje se dodaju u postprodukciji. U ovom nesrećnom događaju 42-godišnja Halina Hačins je ubijena, a 48-godišnji reditelj Džoel Suza je ranjen.

U nedelju izvor blizak Boldvinu za magazin Pipl otkrio je kako je 63-godišnji glumac ‘apsolutno slomljen' zbog nesreće na setu i da otkazuje sve druge projekte kako bi bio sa svojom porodicom. Hilarija Boldvin je navodno nakon pucnjave napustila njihov u Njujorku, a kasnije su viđena i njihova deca kako odlaze, verojvatno kako bi se pridružili roditeljima.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs