njega je ranio boldvin

VEOMA SAM POTRESEN: Oglasio se režiser Džoel Souza nakon što je Boldvin usmrtio koleginicu na snimanju filma

Filmski režiser Džoel Souza (48) kojeg je slučajno ranio holivudski glumac Alek Boldvin na snimanju filma utučen je gubitkom svoje prijateljice i koleginice Haline Hačins.

Celebrities
13:41h Autor:
VEOMA SAM POTRESEN: Oglasio se režiser Džoel Souza nakon što je Boldvin usmrtio koleginicu na snimanju filma
Foto: Profimedia

Džoel Souza je progovorio za medije o tragičnom događaju na setu filma u Novom Meksiku, u kojem je snimateljka i direktorka fotografije Halina Hačins usmrćena nakon što je Boldvin pucao pištoljem sa bojevom municijom.

"Veoma sam potresen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me je gurala da budem bolji", rekao je Džoel za BBC i nastavio:

Moje misli su sa njenom porodicom u ovom najtežem trenutku. Zahvalan sam na izlivu naklonosti koje smo dobili od filmske zajednice, ljudi iz Santa Fea i stotina stranaca koji su došli. Sigurno će pomoći u ovom trenutku.

Prema sudskim zapisima, Boldvinu je pištolj dao pomoćnik režisera koji je glumcu rekao da je bezbedan.

Džoel Souza
foto: Profimedia

Sudski izveštaji pokazuju da pomoćnik direktora Dejv Hols nije znao da rekvizit sadrži bojevu municijui ukazao da je dat glumcu kao "hladno oružje".

Da podsetimo, Halina Hačins (42) smrtno je pomođena u grudi u incidentu koji se dogodio u četvrtak na snimanju filma "Rđa" u Nju Meksiku .

Ranjeni Džoel Souza, koji je stajao iza Haline Hačins, lečen je u bolnici zbog rane na ramenu, a kasnije je pušten.

Policija još istražuje incident i nije podignuta optužnica.

Da podsetimo, u petak se oglasio i Alek Boldvin, koji je bio zvezda i producent filma, rekavši da potpuno sarađuje sa šerifom okruga Santa Fe.

- Srce mi je slomljeno zbog gubitka njenog muža, sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu, napisao je Boldvin na Instagramu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs