preljubnik tristan tompson

VARAO JE KLOI KARDAŠIJAN DOK JE BILA TRUDNA, NAPRAVIO LJUBAVNICI DETE: A sada otkriveno ime sina za kojeg neće da čuje!


Objavljeno je ime sina Tristana Tompsona kojeg je košarkaš dobio iz ljubaavne afere sa manekenkom.

Vip priča
Autor:
VARAO JE KLOI KARDAŠIJAN DOK JE BILA TRUDNA, NAPRAVIO LJUBAVNICI DETE: A sada otkriveno ime sina za kojeg neće da čuje!
Foto: Profimedia

Dva meseca otkako je rodila dete, manekenka Marali Nikols otkrila je ime sina kojeg je dobila sa preljubnikom Tristanom Tompsonom (30).

Košarkaš je sa Marali prevario rijaliti zvezdu Kloi Kardašijan. Ljubavnici su postali tokom proslave njegovog 30. rođendana u Hjustonu.

Marali, koja će sina odgajati samostalno, objavila je na Instagramu da je sinu je dala ime Theo, nazvavši ga svojim 'anđelom'.

Njen advokat je za Entertainment Tonight otkrio kako otac deteta, uprkos novinskim natpisima, nije učinio ništa kako bi podržao njihovog sina. Takođe, navodi kako nije pokušao ni da ga upozna niti joj ponudio finansijsku pomoć.

NBA zvezda ponovo se našao u centru skandala nakon što je Daily Mail došao u posed sudskih dokumenata u kojima Nikols traži alimentaciju.

Košarkaš je najavio kako će uraditi DNK test, a rezultati su potvrdili su da je on otac deteta. Početkom godine na svom Instagram profilu, Tristan je priznao očinstvo i javno se izvinio Kloi Kardašijan.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

- Danas su rezultati testa očinstva otkrili da imam dete s Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgoju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao tokom ove muke, javno i privatno - napisao je Tristan u prvoj objavi.

Ranije je i ljubavnici poslao poruku kako bi joj objasnio da ne misli da učestvuje u odgajanju deteta.

'Znaš kako se osećam. Moje emocije se nisu promenile i ne želim da budem deo svega. A ako misliš da će ti ovo dete doneti novac, grešiš. Svesna si da se povlačim ove sezone. Ovo je Teksas pa će ti alimentacija biti nekoliko stotina dolara. Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75 hiljada koje ti nudim sada jer inače nećeš dobiti niti približni iznos tome s nezaposlenim ocem svog deteta. Imaćeš samo dete s ocem koji neće biti uključen u njegov odgoj i s nekoliko stotina dolara mesečno', poručio jo je.

Podsetimo, Tompsonu je ovo treće dete. S bivšom devojkom, modelom Džordan Krejg, ima sina Prinsa a u vezi s Kloi Kardašijan dobio je ćerkicu True.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs