odrastanje

JELENA ĐOKOVIĆ: Zbog roditelja se trudim da budem samostalna, da ne čekam da mi nešto padne u krilo, već da se borim!

Supruga Novaka Đokovića, Jelena progovorila je o svojim roditeljima i odrastanju.

Celebrities
17:23h Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ: Zbog roditelja se trudim da budem samostalna, da ne čekam da mi nešto padne u krilo, već da se borim!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u svojim intervjuima rado govori o vaspitanju dece, ali retko iznosi stvari iz svoje porodice, pogotovo o ocu i majci.

Međutim, kad god je i progovorila o ocu Miomiru i majci Veri istakla je da je zahvaljujući njima stekla obrazovanje i samostalnost, ali i naučila da je porodica iznad svega.

Danas se trudi da svojoj deci, sinu Stefanu i ćerki Tari prenese najbolje stvari koje je ponela iz svog doma, da ih nauči svemu što su njeni roditelji učili nju i njenu dve godine stariju sestru.

Jelena Đoković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima", rekla je Jelena, a i za svog oca ima samo reči hvale.

"Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju", govorila je supruga našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs