alal vera!

NOVA LJUBAV NA POMOLU: Ovaj zgodni sportista je zapao za oko Anastasije Ražnatović!

Ni mnaje ni više nego NBA zvezda...

Celebrities
10:02h Autor:
NOVA LJUBAV NA POMOLU: Ovaj zgodni sportista je zapao za oko Anastasije Ražnatović!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nakon što je okončala vezu sa Đorđem Kuljićem, svi se pitaju postoji li neko ko je osvojio srce pevačice Anastasije Ražnatović...

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Ražnatović, nedavno je raskinula petogodišnju vezu s biznismenom Đorđem Kuljićem, s kojim je prošle godine započela zajednički život.

Ona je juče, tokom gostovanja u emisiji "AmiG show" istakla da trenutno nije zaljubljena i da ne razmišlja o ljubavnom životu zbog brojnih poslovnih obaveza koje su pred njom, ali je priznala da nikad ne zna šta može da se dogodi, piše Glossy.

Kako danas javljaju domaći mediji, Anastasija je tokom emisije pristala na igru "ili-ili", u kojoj je otkrila koji su joj poznati muškarci s javne scene simpatičniji jedni od drugih, a tom prilikom je otkrila da misli sve najlepše o košarkašu Atlanta Hoksa Bogdanu Bogdanoviću. Naime, kada ju je Ognjen Amidžić pitao da bira između glumca Miloša Bikovića i slavnog sportiste, ona je odgovorila u korist Bogdanovića.

Sjajan je dečko, poznajemo se, tako da Bogdan. Nikad se ne zna — priznala je Anastasija kroz smeh.

Pevačica, koja je već godinama na muzičkoj sceni, najavila je da će uskoro početi i s nastupima, prvima u njenoj karijeri.

— Prvi nastup je 12. marta u Parizu, u mom omiljenom gradu, konačno. Želja mi je bila da imam svoj repertoar, sad imam osam svojih pesama i krećemo — ponosno je najavila Anastasija.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs