SAZNAJTE VIŠE

MEGAN I HARI UŽIVAJU DOK SE KRALJICA BORI SA KORONA VIRUSOM: Poznati par nije skidao osmeh s lica celo veče! (FOTO)

Princ Hari na večeri sa Megan i prijateljima nasmejan uživao u hrani i piću.

Vip priča
Autor:
MEGAN I HARI UŽIVAJU DOK SE KRALJICA BORI SA KORONA VIRUSOM: Poznati par nije skidao osmeh s lica celo veče! (FOTO)
Foto: Profimedia

Otkako je svetom odjeknula vest da je kraljica Elizabeta II zaražena korona virusom, u medijima se samo smenjuju nagađanja kakvo je njeno trenutno stanje.

Za to vreme, u Kaliforniji, njen unuk,princ Hari sa svojom ženom Megan Markl uživa u večeri sa svojom rođakom i njenim suprugom.

Bračni par koji je umalo srušio monarhiju kada je pre dve godine odlučio da krene svojim putem i tako raskinuo sve obaveze koje ima sa kraljevskom porodicom, pokušava na razne načine da povrati poverenje princa Vilijama i princa Čarlsa koje je ta odluka najviše pogodila.

FATALNA INFLUENSERKA UZELA MILIONE NAJMOĆNIJEM ČOVEKU SEVERNE EVROPE: Ljudi je pljuju, govore da je zla i podla osoba!

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

U intervjuu koji su dali pre malo više od godinu dana najpoznatijoj voditeljki na svetu, Opri Vinfri, kojoj su otkrili razne pikanterije sa kojima su se suočavali nekoliko godina u strogom kraljevskom okruženju, čini se, da vest o kraljičinom stanju ne brine baš previše.

Megan i Hari su prošlu noć proveli u društvu princeze Judžinije i njenog bogatog supruga Džeka Bruksbenka u otmenom restoranu u Santa Barbari.

Sudeći po paparaco fotkama sjajno su se proveli - niko od njih nije skidao osmeh sa lica celo veče.

NAKON 17 GODINA BRAKA I TROJE DECE, VELIKA LJUBAV PRED PUCANJEM: Svi bruje da legendarni fudbaler već ima novu devojku?

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Nas je posebno zanimala kombinacija lepe Amerikanke, a i ovog puta opravdala je titulu jedne od najbolje obučenih žena na svetu. Megan i dalje preferira jednostavan i elegantan, ali moderan stil, pa je takav stajling odabrala i za ovu priliku.

Pojavila u belom odelu od laganog materijala, a opredelila se za model ležernog, šireg kroja sa pantalonama koje imaju široke nogavica. Ispod sakoa je obukla bluzu u crvenoj boji, a izdanje je upotpunila belim salonkama sa niskom potpeticom. Svoju bujnu, dugu kosu uvila je u blage talase.

ZBOG OVE FOTOGRAFIJE SMO OPSEDNUTI S KEJT MIDLTON: Ako glumi sreću, dajte joj Oskara, molim! (FOTO)

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Odela su, inače, veliki trend već nekoliko sezona zaredom, a njihova popularnost ne jenjava, što nas ni ne čudi - praktična su, dobro pristaju većini žena, bez obzira na građu i godine, a stilizuju se kao od šale.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs