saznajte o kojim namirnicama je reč

ZAVELA BIVŠEG VERENIKA I PRIJATELJA DŽENIFER ANISTON: Životna priča GILMOR devojke - LOREN GREJEM! (FOTO)

Jedna od najupečatljivijih žena sa malih ekrana je upravo ona!

Vip priča
14:01h Autor:
ZAVELA BIVŠEG VERENIKA I PRIJATELJA DŽENIFER ANISTON: Životna priča GILMOR devojke - LOREN GREJEM! (FOTO)
Loren Grejem, Foto: Profimedia

Proslavila se ulogom Lorelaj Gilmor u kultnoj seriji "Gilmore girls" koja je počela da se prikazuje 2000-te godine i veoma brzo postigla neverovatnu popularnost. Njeno lice, koji su mnogi poredili sa Elizabet Tejlor nikoga nije ostavilo ravnodišnim.

Loren Grejem je rođena 16. marta 1967. godine u gradu Honolulu na Havajima. Poreklom iz Irske, potiče iz veoma stroge katoličke porodice. Njen otac je radio kao direktor kompanije koja je proizvodila čokolade i slatkiše, a majka koja je bila pevačica i ponekad radila kao model, napustila je porodicu kada je Loren bila devojčica u nadi da će nastaviti da se bavi umetničkim poslom.

Nakon zvaničnog razvoda, Loren je ostala da brine o ocu i sa njim putovala svuda po Americi, da bi se napokon smestili u Virdžiniji. Loren je tu pohađala osnovnu školu. Imala je pege i i bila je najviša devojčica u razredu. Volela je da čita, peva i da glumi u školskom pozorištu gde je veoma brzo dobijala samo vodeće uloge.

Nastavila je da se bavi glumom i u srednjoj školi, pa zatim i na koledžu Barnard, a kasnije i na Univerzitetu Kolumbija gde je dobila stipendiju.

Kada je Loren Grejen napunila 14 godina, njen otac se oženio po drugi put. Sa svojom maćehom je imala od prvog dana prisan odnos, pa i danas o njoj govori sa mnogo ljubavi. Iz tog braka, Loren je dobila još dve sestre i brata.

Njena majka je živela i radila u Londonu do svoje smrti 2005. godine. u 61. godini. Sa njom nikada nije obnovila kontakt.

Nakon što je 1985. završila srednju školu, Loren je odlučila da se preseli u Njujork. Stigla je na Menhetn, tačnije koledž Barnard, koji je deo Univerziteta Kolumbija. Njujork je za Loren bio grad mogućnosti. Različiti narodi, kulture, sve joj se činilo mogućim. Samo je jedna stvar otežavala situaciju - nedostatak novca.

Tokom studija glumila je u pozorištu i bila dio Metrotonesa. Sve vreme tokom studija i posle radila je u kafiću kao konobarica, ali je nastavila da sanja o tome da postane glumica.

Loren se s osmehom priseća kako je započela svoju glumačku karijeru. Dugo je bila bez posla. "Nije bilo svetla na kraju tunela ”, rekla je glumica o tom perioda u životu. Na kraju, nakon završenih glumačkih kurseva, dobila je svog agenta. Tada je odlučila da je možda pravo mesto za nju ipak - Los Anđeles u koji se preselila 1995. godine.

Loren Grejem
foto: Profimedia

Pojavljivala se u sporednim ulogama u televizijskim serijama "Treći kamen od sunca" i "Zakon i red" dok 2000. godine nije pozvana na audiciju za seriju "Gilmore Girls". Serija je bila već uveliko u produkciji, jedino što je ostalo nerazjašnjeno je upravo bila glavna uloga - Lorelaj Gilmor.

Producenti i pisac scenarija su već mislili da će morati da odlože snimanje jer nisu našli "Lorelaj". Tada se Loren pojavila. Osvojila ih je na prvu, a snimanje je počelo samo nedelju dana kasnije. Serija je imala šest sezona i jedan ribut (od 4 epizode) 2017. godine koji kod verene publike nije bio prihvaćen, pa su za sada odustali od daljeg snimanja.

Zarađivala je 50.000 dolara za svaku epizodu originalne serije, dok je za ribut potpisala ugovor za 4 epizode u iznosu za 750.000 dolara.

Od filmova, Loren Grejem je bila zapažena u nekoliko visokobudžetnih Holivudski produkcija. Igrala je u filmu "Slatki novembar", "Nevaljali Santa", Svemogući Evan" i drugi.

Privatni život

Pre nego što je našla životnog partnera, Loren se uabavljala sa bivšim verenikom Dženifer Aniston - Tejtom Donovanom i Metju Perijem.

Loren Grejem polovinu vremena živi u Los Anđelesu polovinu u Njujorku.

Od 2010. godine je u vezi sa kolegom iz serije "Roditelji, Piterom Kruzom.

Jednom prilikom je priznala da deca imaju veoma važnu ulogu u njenom životu iako nema svoje dete. Njen izabranik ima sina kojeg prosto obožava ali kaže da je jako bliska i sa decom od svojih bliskih prijatelja i rodbine.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs