Neverovatno

14 GODINA SE PRIČA DA JE ONA PUTINOVA LJUBAVNICA: Alina je jedna od najvećih misterija Rusije! (FOTO)

Ljubavni život prvog čoveka Rusije uvek je bio tabu tema ondašnjih medija

Šuška se
Autor:
14 GODINA SE PRIČA DA JE ONA PUTINOVA LJUBAVNICA: Alina je jedna od najvećih misterija Rusije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Možda vam se čini neverovatno, ali ni Rusi ni ostatak sveta ne zna bračno stanje i broj dece Vladimira Putina. Ruski mediji veoma retko pišu u privatnom životu predsednika, pa se šuška da je tema njegove žene i dece zabranjena.

Međutim, Rusi ipak šuškaju već punih 14 godina o jednoj ženi kojoj Putin nije mogao da odoli.

Jedina žena za koju je javnost znala kao legitimnu suprugu Vladimira Putina bila je Ljudmila Putina, s kojom je bio u braku punih 30 godina. Zajedno su dobili dve ćerke, Mariju i Katarinu, koje do dan danas niko nikad nije video u javnosti. Marija i Katarina, danas odrasle žene, navodno su obrazovane i bogato udate. Putin ih je u javnosti spomenuo samo jednom:

"Žive u Rusiji i nikad nisu živele negde drugde. Studirale su samo na ruskim univerzitetima. Ponosan sam na njih. Nastavljaju da studiraju i rade. Moje ćerke govore tri evropska jezika tečno. Jedna od njih čak govori jedan ili dva orijentalna jezika. Prave svoje prve korake i uspešne su", rekao je Putin 2015. godine.

Ljudmila Putina nestala je iz života Vladimira Putina 2014. godine, a posle toga više nije viđena u javnosti.

Prva ljubavnica Rusije

Uloga gimnastičarke Aline Kabaeve u životu Vladimira Putina najveći je misterija u Rusiji. Ona može biti i žena i devojka i bivša žena ruskog predsednika. O tom niko ništa ne zna. Otkako je povezuju s Putinom, Alina nosi nadimak Prva ljubavnica Rusije.

Alinu se s Putinom povezuje još od 2008. godine, a ubrzo po pojavljivanju glasina saznalo se da ima sina Dmitrija. Ona je u razgovoru za ruski Vog insistirala kako je on njen sestrić, a ne sin. U Rusiji se nagađalo da je Dmitrij Putinov sin.

U septembru 2013. Putinov politički suparnik Aleksej Navalni tvrdio je da su se Putin i Kabaeva venčali, ali je Putinov glasnogovornik odbacio te tvrdnje. I Putin i Kabaeva viđeni su kako nose venčano prstenje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a Kabaeva je izabrana da nosi baklju na ceremoniji otvaranja, što je ponovno podstaklo nagađanja da je bila miljenica ruskog predsednika.

Neki nagađaju da bi njih dvoje mogli imati i četvoro dece.

Nakon što se oprostila od gimnastike, Alina je postala članica parlamenta u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija, a 2015. godine švajcarski mediji objavili su da je Putinu upravo u toj zemlji rodila kćerkicu. Putin je i to demantovao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs