Alina kao večita enigma

12 GODINA SE PRIČA KAKO JE ONA LJUBAVNICA VLADIMIRA PUTINA: Nakon 2 godine, prvi put se pojavila SADA! Evo kako izgleda!

Kada je osvojila zlato na Olimpijskim igrama, upravo je tada zapala za oko Vladimiru Putinu

Šuška se
13:16h Autor:
12 GODINA SE PRIČA KAKO JE ONA LJUBAVNICA VLADIMIRA PUTINA: Nakon 2 godine, prvi put se pojavila SADA! Evo kako izgleda!
Foto: Profimedia

Alina Kabajeva se pre nekoliko dana, po prvi put nakon gotovo dve i po godine, pojavila u javnosti i to na nacionalnoj televiziji kako bi kritikovala sudije na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ruska gimnastičarka i osvajačica zlatne olimpijske medalje Alina Kabajeva (37) povukla se iz javnog života kada se u 2018. godini počelo šuškati da čeka blizance s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom (68). Bivša gimnastičarka bila je u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija, ali je radila i kao direktor kompanije National Media Group.

Vezu s ruskim predsednikom navodno je započela pre 12 godina.

Alina se pre nekoliko dana, po prvi put nakon gotovo dve i po godine, pojavila u javnosti i to na nacionalnoj televiziji kako bi kritikovala sudije na Olimpijskim igrama u Tokiju, piše Mirror.

Bivša gimnastičarka bila je razočarana zato što ruska gimnastičarska zvezda Dina Averina nije osvojila zlatnu medalju.

Prilikom njenog javljanja na televiziji mnogi gledaoci primijetili su prsten na ruci koji je ponovo pokrenuo glasine da se udala. Njen privatni život smatra se jednom od najvećih tajni.

Alinu su i u prošlosti viđali s venčanim prstenom ali, nikada se nije saznalo da li je bivša gimnastičarka zaista u braku ili nije.

Podsetimo, Kabajeva je 2000. godine na Olimpijadi u Sidneju osvojila bronzanu medalju u gimnastici te zlatnu medalju u Atini četiri godine kasnije, gde je, kako mnogi smatraju, "zapala za oko" ruskom predsedniku Putinu.

Penzionisala se 2005. godine te nakon toga provela osam godina u ruskom parlamentu. Bila je i članica Putinove stranke.

O ljubavnoj vezi Putina i Aline mediji su počeli pisati u 2008. godini. Nagađalo se i da je upravo njihova "afera" razlog razvoda Vladimira Putina.

List Korrespondent objavio je čak i vest da se Putin verio s Alinom. No jedan poziv proenio je sve - vlasnik novina, oligarh i milijarder Aleksandar Lebedev, brzo je povukao priču i zatvorio novine. Tračevi su išli dalje pa se pojavila priča o sinu kojeg je Alina dobila s Putinom, a navodno su i 2013. dobili još jedno dete.

Iz Putinove kancelarije negiraju bilo kakvu povezanost predsedniak s Alinom.

Pre navodne veze s Putinom, Kabajeva je bila verena za političara Davida Muselianija ali su prekinuli veridbu pre nego što su stali pred oltar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs