Zgodna žena

BRIŽIT MAKRON (68) SA MUŽEM NA MORU: Bez problema pokazala telo u kupaćem kostimu! (FOTO)

U društvu porodice i prijatelja, Emanuel i Brižit uživali su u morskim radostima. Dok je predsednik vozio džet ski, prva dama odmarala je u hladu na peščanoj plaži.

Star look
11:41h Autor:
Foto: Profimedia

Bormes-les-Mimosas zadnjih godina je omiljena letnja destinacija francuskog predsednika Emanuela Makrona i prve dame Brižit Makron. Naime, tamo se na malenom ostrvu nalazi utvrđenje Bregankon koja je 1968. godine postala službena letnja rezidencija francuskih predsednika.

Do 1963. godine Francuska je utvrđenje iznajmljivala, a poslednja privatna osoba koja je u njoj boravila bio je Robert Belindžer, bivši francuski ministar koji ju je uz odobrenje obnovio i pretvorio u udobnu rezidenciju uz očuvanje originalnog izgleda.

Postala je predsednička rezidencija za vreme Šarla de Gola, a 2013. je proglašena nacionalnim spomenikom i otvorena je za javnost. La Lanterne u Versaju tada je postala nova službena letnja rezidencija, ali trenutni francuski predsednik ipak preferira odmor u Bregankonu.

U društvu porodice i prijatelja, Emanuel i Brižit uživali su u morskim radostima. Dok je predsednik vozio džet ski, prva dama odmarala je u hladu na peščanoj plaži.

Kada je u pitanju odabir kupaćeg kostima, nije se zamarala trendovima več je izabrala najjednostavniji model.

Nosila je klasičan jednodelni kostim sa zelenim detaljima. Ovaj model kupaćeg kostima dobro pristaje svim ženama zahvaljujući sjajnom kroju i neutralnoj crnoj boji koja nikad ne izlazi iz mode, baš kao ni ovakvi klasični kupaći kostimi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...