uVEK ELEGANTNA

BRIŽIT MAKRON I NAJDOSADNIJU KOMBINACIJU UČINI SAVRŠENOM: Tajna je u ovom detalju! (FOTO)

Prva dama Francuske zna da se ova jarka boja savršeno slaže sa crnom

Moda
Autor:
BRIŽIT MAKRON I NAJDOSADNIJU KOMBINACIJU UČINI SAVRŠENOM: Tajna je u ovom detalju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Brižit Makron prava je predstavnica modnog minimalizma i klasike, i to je njena tajna da uvek izgleda dobro, decentno i doterano. Vrhunski modni minimalizam prva dama Francuske pokazala je i na predstavljanju ovogodišnjeg izdanja dobrotvorne akcije "Pieces Jaunes", čiji je cilj da poboljša život dece koja se leče u bolnicama.

Akcija je predstavljena u poštanskoj kancelariji Louvre u Parizu, a uz Brižit Makron, tu su bili i selektor francuske fudbalske reprezentacije Didije Dešam i izvršni direktor francuske pošte Filipe Val.

Brižit Makron
foto: Profimedia

Za predstavljanje ovogodišnjeg izdanja Žutih kovanica Brižit je odabrala jednostavnu modnu kombinaciju sačinjenu od finih crnih gležnjača na visoku blok-petu, crnih pantalona i crnog kaputa dužine do kolena. Kaput je u klasičnom Brižitinom stilu, ukrašen velikim metalnim dugmadima, a omiljeni model kaputa nosila je uz kožne rukavice, takođe crne.

Ipak, ono što odskače u ovom u potpunosti crnom izdanju jeste modni detalj s kojim se prva dama Francuske utoplila – veliki šal u jarko žutoj boji.

Brižit Makron
foto: Profimedia

Efektan šal "razbudio" je čitav stajling, a žuta se još jednom pokazala kao nepogrešiv izbor u kombinovanju sa crnom.

Nema sumnje da bi šal u ovakvoj vedroj boji i najobičniju kombinaciju učinio zanimljivom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs