ANKETA

SVI SE SEĆAMO OVOG IZDANJA DŽENIFER LOPEZ, A SADA JE LEPA BRENA OBUKLA NEŠTO SLIČNO: Koja diva je po vama IZDOMINIRALA?

Najveće iznenađenje na ovogodišnjem događanju Story Hall of Fame bio je dolazak Lepe Brene. Slavna 61-godišnja pevačica osvojila je priznanje za najveću regionalnu zvezdu, a svojom odevnom kombinacijom zasenila je gotovo sve goste na glamuroznom događanju.

Moda
Autor:
SVI SE SEĆAMO OVOG IZDANJA DŽENIFER LOPEZ, A SADA JE LEPA BRENA OBUKLA NEŠTO SLIČNO: Koja diva je po vama IZDOMINIRALA?
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Lepa Brena obukla je kreaciju beogradskog dizajnera Predraga Đuknića. Žuta haljina asimetričnog kroja s okovratnikom i visokim prednjim prorezom ima spuštene rukave, od kojih se jedan proteže u dugačak plašt.

U haljinu su ušivene blještave kristalne aplikacije, a Brena ju je spojila s pripadajućim šeširom u žutoj boji, koji je takođe ukrašen kristalima.

Verne pratioce stranih dodela nagrada ovo izdanje sigurno je odmah podsetilo na kombinaciju koju je Dženifer Lopez 2019. godine nosila na dodeli Gremija.

Latino diva došla je na dodelu u kreaciji modne kuće Ralph & Russo - beloj haljini visokog okovratnika s blještavim aplikacijama i šeširom širokog oboda u istoj boji.

Bilo je to jedno od izdanja o kojem se najviše pričalo nakon te dodele, pre svega zbog šešira, koji baš i nije čest odabir u ovakvim prilikama, pogotovo kada je u pitanju Džej Lo.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

S druge strane, upravo je šešir element koji je njenu kombinaciju učinio drugačijom i neočekivanom, pa se rizik definitivno isplatio.

Isto važi i za Lepu Brenu, koja je svojom kombinacijom postigla "vau" efekat na crvenom tepihu.

Koja od pomenutih dama je izdominirala?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs