Predivno

Ove kombinacije torbi i cipela glavni su razlog zbog kojeg jedva čekamo leto!

Vreme je da zavirite u Deichmann radnje i nađete nešto za sebe

Moda
Autor:
Ove kombinacije torbi i cipela glavni su razlog zbog kojeg jedva čekamo leto!
Foto: Deichmann

Kako stepeni na termostatu rastu, mi se sve više radujemo novim modelima modnih dodataka koji pristižu na police prodavnica. Nova, letna kolekcija Deichmanna inspirisala nas je da zamislimo leto u neodoljivim kombinacijama ovih cipela i torbi, a posebno nas veseli činjenica kako će u ovoj kolekciji baš svaka žena da pronađe cipele po svom ukusu!

Prirodni materijali

Obuća
foto: Deichmann

Ako se nas pita, leto je idealno vreme za isprobavanje romantičnog, boho stila! Lepršave bele maksi haljine, topovi od čipke i slamnati šeširi savršen su look za plažu. Odlučite li boho odeću kombinovati uz espadrile od prirodnih materijala, dobićete lep, ležeran styling uz koji ćete komadić plaže poneti gde god da krenete. Kako bi ovaj romantični letni outfit bio upotpunjen, tu je i prelepa klač torbica neutralne boje i retro detalja.

Platforme za vruće gradske ulice!

Obuća
foto: Deichmann

Ako reč romantično ne postoji u opisu vašeg ličnog stila, možda je par glomaznih sandala širokih kaiša ono što vam treba! Stabilne i udobne, ove sandale postaće okosnica vašeg letnjeg outifta i omogućuju vam bezbroj kombinacija. Minimalistička crna midi haljina, kontrastno uparivanje s cvetnim dezenom, lepršave suknje i hlače trapez kroja izgledaće sjajno uz ove sandale, a uz dodatak ležerne torbe u kombinaciji platna i umetne kože, svaki vaš outfit biće neizmerno kul.

Kada je potrebno zablistati!

Obuća
foto: Deichmann

Što kažete da iskoristite priliku i ovog leta prošetate u potpuno beloj kombinaciji! Bele natikače s potpeticom i torbica za nošenje na ramenu u obliku polukruga prelepo će nadopuniti potpuno letno, belo odelo uz dodatak topa u nekoj od trendy boja poput smaragdno zelene, lila ili ciklama ružičaste. Ovaj trendy model salonki sjajno će izgledati i kao dodatak satenskoj, slip haljini, ali i odrezanim farmerkama skraćenih nogavica.

Dali ste već pronašli kombinaciju cipela i torbe koju ćete nositi ovog leta? Pravo je vreme da zavirite u novu kolekciju koja je stigla u Deichmann prodavnice i pronađete cipele i modne dodatke u koje ćete se zaljubiti ovog leta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs