kako vam se dopada?

SAVRŠEN STIL NASLEDILA OD MAJKE, UVEK BILA UZ NJU: 3 savršena stajlinga ćerke BRIŽIT MAKRON! (FOTO)

Tifani Ozije je najmlađa od četvero dece koje Brižit Makron ima s prvim suprugom Andre-Luijem Ozijeom(bivši supružnici imaju dva sina i dve ćerke).

Moda
Autor:
SAVRŠEN STIL NASLEDILA OD MAJKE, UVEK BILA UZ NJU: 3 savršena stajlinga ćerke BRIŽIT MAKRON! (FOTO)
Tifanije Ozije, Foto: Profimedia

Tifani je imala deset godina kada je njena majka upoznala tada 17-godišnjeg Emanuela Makrona koji je pohađao predavanje iz pozorišne umetnosti koje je vodila Brižit.

MODNE INFLUENSERKE SU SLOŽNE: Ova 3 TRENDA ćemo svuda viđati ovog leta! (FOTO)

Tifani Ozije
foto: Profimedia

Brižit i Andre-Lui razveli su se 2006. godine, a godinu dana kasnije Brižit se udala za Emanuela Makrona. Tifani Ozije uvek je otvoreno branila vezu svoje majke s 24 godine mlađim muškarcem, poručujući kritičarima njihove veze da su samo zavidni. Govoreći u televizijskom dokumentarcu "Brigitte Macron: A French Novel" o svojoj majci, 38-godišnja Tifani izjavila je:

- Bili su prilično očarani jedno drugim i to je bilo prilično očigledno, ali i vrlo teško. Ako bih trebala dati viziju ljubavi, to su Emanuel i mama. Kad su zajedno, svet gotovo kao da ne postoji.

EVA LONGORIJA JE STIGLA U KAN I POKAZALA 3 SAVRŠENE KOMBINACIJE: Udobno, ležerno, neverovatno šik! (FOTO)

Tifani Ozije
foto: Profimedia

Tifani Ozije po zanimanju je advokatica te se bavi aktivizmom, a velika joj je strast reforma zatvorskog sistema i reintegracija bivših zatvorenika u društvo. Očigledno je da je Tifani vrlo bliska s mamom od koje je nasledila i dobar modni stil pa su tako majka i ćerka jednom prilikom snimljene u vrlo sličnoj odevnoj kombinaciji sačinjenoj od uskih farmerica i belog topa kao i štikli u nude nijansi.

MEGAN FOKS SLAVI 36. ROĐENDAN: Imala je najupečatljivi stajling u Las Vegasu, a evo zašto često nosi rukavice! (FOTO)

Tifani Ozije
foto: Profimedia

Za nedavnu posetu Jelisejskoj palati sa suprugom Antonom Šotom i njihovo dvoje dece, Tifani je odabrala stajling koji odiše ležernom elegancijom sačinjenog od crnih pantalona laganog trapez kroja uz koje je nosila top pepita dezena s dugmićima i kratkim rukavima, a od obuće klasične crne salonke od lakovane kože.

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH DAMA IZ SRBIJE OVE NEDELJE: Savršeni prolećni komadi! (ANKETA)

Tifani Ozije
foto: Profimedia

Za inauguraciju Emanuela Makrona 2017. je pak odabrala mini haljinu čime je pokazala da se, poput svoje majke, ne libi da pokaže noge i da pomera granice dres koda u predsedničkim protokolima. Voli da nosi i opuštenije, mladalaččke kombinacije pa je za jedanu posetu Jelisejskoj palati obukla šareni kombinezon koji se može nositi i na kafu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs