Pogledajte

BRIŽIT MAKRON U STAJLINGU KOJI PODMLAĐUJE BAR 10 GODINA: Savršeno! (FOTO)

Stroge kombinacije mogu da dodaju godine, a mladalačke i sportske, logično - podmlađuju

Moda
15:48h Autor:
BRIŽIT MAKRON U STAJLINGU KOJI PODMLAĐUJE BAR 10 GODINA: Savršeno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Muzika je juče vladala na ulicama Pariza, a brojni koncerti održavali su se i u dvorištu Elisejske palate, zvanične rezidencije francuskog predsednika. Emanuel i Brižit Makron ceo dan su učestvovali u proslavi Svetskog dana muzike i uživali u nastupima raznih muzičara.

Prilikom predsednikovog pozdravnog govora prva dama bila je odevena u klasičnu elegantnu kombinaciju u kakvima je često viđamo.

Brižit Makron
foto: Profimedia

Midi haljina i kaput u beloj boji kombinovala je sa salonkama, ali za večernje koncerte odlučila se za znatno ležernije izdanje.

Da nije bilo belog sakoa, njenu drugu kombinaciju mogli bismo da nazovemo i sportskom. Ispod sakoa nosila je običnu belu majicu i crni široki duks. Farmerke u crnoj boji nisu neobičan odabir za Brižit koja obožava da nosi farmerke, ali zato je iznenadila odabirom patika koje inače ne nosi u zvaničnim prilikama.

Brižit Makron
foto: Profimedia

Međutim, plesati je lakše u udobnoj obući nego u štiklama, a predsednik i prva dama jednostavno nisu mogli da odole zaraznim ritmovima koji su ih do kasno u noć držali na nogama.

Ova ležernija i manje ozbiljna kombinacija s dodatkom sportskih komada pomladila je prvu damu koju smo navikli da viđamo u strogim i elegantnim izdanjima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs