uvek savršeno skockana

UVEK SAVRŠENO SKOCKANA: Kejt Midlton u još jednoj besprekornoj elegantnoj haljini i ogrlici sa divnim značenjem! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža ima pune ruke posla oko obavljanja kraljevskih dužnosti. Ali, uprkos brojnim obvezama Kejt izgleda besprekorno elegantno. Tako je pažnju privukla još jednom haljinom popularnog britanskog luksuznog brenda, ali i ogrlicom posebnog značenja

Moda
Autor:
UVEK SAVRŠENO SKOCKANA: Kejt Midlton u još jednoj besprekornoj elegantnoj haljini i ogrlici sa divnim značenjem! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kišni dan u Londonu nije sprečio Kejt Midlton u obavljanju brojnih kraljevskih dužnosti, a nakon popuštanja epidemioloških mera vojvotkinja od Kembrodža posebnu pažnju pridala je aktivnostima vezanim za rano detinjstvo. Tako je Kejt prvo održala panel sa stručnjacima na London School of Economics gde je raspravljala o uvodnom izvešću svog novog Kraljevskog humanitarnog centra za rano detinjstvo. Kejt zagovara holistički pristup koji bi, po njenom mišljenju, bolje pripremio novu generaciju roditelja. Kasnije se uputila u palatu Kensington gde se susrela s roditeljima s kojima je diskutovala o razumevanju važnosti pružanja podrške roditeljima tokom najranijih godina dečjeg života.

GDE GOD SE POJAVI, SVI GLEDAJU SAMO U NJU: Šeron Stoun (63) objasnila kako dobro stilizovana žena treba da izgleda! FOTO

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Uprkos kiši i užurbanom rasporedu, Kejt je, kao i uvek, izgledala besprijekorno. i ovoga puta je igrala na sigurno pa je ponela nepogrešivu elegantnu haljinu luksuznog britanskog brenda čije kreacije često nosi. Svetloplava haljina kratkih rukava istakla je njenu vitku figuru, a stajing je upotpunila jednostavnim bež salonkama kao i nakitom – dvostrukom ogrlicom 'Spells of love' koja se prodaje po ceni od 100 evra, ogrlicu s priveskom Astley Clarke, a nosila je i minđuše sa dijamantima i safirima koje joj je poklonio princ Vilijam, a izvorno su bile u vlasništvu njegove majke, pokojne princeze od Dajane.

MODNA LEKCIJA ANE IVANOVIĆ: Ovako se oblači žena koja zna šta znači dobar stil! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je i objavila video u kojem najavljuje svoj novi projekat usmeren na rani razvoj dece. Prilikom predstavljanja Kraljevskog humanitarnog centra za rano detinjstvo Kejt je obukla jednostavnu belu majicu kratkih rukava, ali pažnju je privukla ogrlica posebnog značenja. Naime, Kejt je oko vrata nosila elegantan lančić s okruglim priveskom, ali jednostavan dizajn krije posebnu poruku. Naime, radi se o zlatnom lančiću Midnight Moon čiji dizajn potpisuje Daniela Drejper, a na okruglom privesku nalaze se ugravirani inicijali njene dece: princa Džordža, 7, princeze Šarlot, 6 i princa Luisa, 3. Cena ovog efektnog i vojvotkinji verovatno jako dragog komada nakita kreće se oko 1400 američkih dolara.

U svojoj kolekciji nakita Kejt ima nekoliko ogrlica koje nosi u čast svoje dece. Prošle godine nosila je zlatnu ogrlicu s tri viseća priveska, a svaki privezak je bio u obliku prvog slova imena jednog deteta. Na nedavno održanoj turneji po Škotskoj Kejt je nosila još jednu ogrlicu Daniele Drejper s početnim slovima imena svoje dece.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs