Neverovatno

NIKO NE VERUJE DA JE ONA RODILA 6. DECE: Dok se svi dive njenom izgledu, Kim priznaje da je operisala sve što je mogla!

Čak je i njena šetnja sa ćerkom po obali mora privukla veliku pažnju

Celebrities
21:02h Autor:
NIKO NE VERUJE DA JE ONA RODILA 6. DECE: Dok se svi dive njenom izgledu, Kim priznaje da je operisala sve što je mogla!
Foto: Profimedia

Kim Zolsijak i ćerka Ariana Bierman pozirale su u sićušnim bikinijima s leopard dezenom i pokazale svoje savršene figure.

Pevačica i televizijska zvezda Kim Zolsijak (43) oduševila je milione obožavatelja svojim fotografijama s 19-godišnjom ćerkom Arianom Birman.

"Anđeli su često prerušeni u ćerke", napisala je Kim pokraj svoje objave s plaže na Instagramu.

Zolsijak, koja je poznata po showu "Prave domaćice Atlante" i Ariana su pozirale u minijaturnim bikinijima s leopard uzorkom čiji su donji deo tanga gaćice što se moglo videti na slici na kojoj hodaju plićakom.

Pevačica je tako iskoristila svoj i ćerkin seksipil kako bi promovisala nove kupaće kostime iz svoje kolekcije "Salty K Swim". Prikupile su više od 45.000 lajkova i dobile mnoštvo komplimenata.

"Moj anđeo", komentirala je Ariana maminu objavu. "Obe izgledate neverovatno", "Najseksi mama", "Wow! Predivne žene", "Seksi", "Jesi li ti stvarno rodila šestoro dece?! Apsolutno predivna. Kakva inspiracija!", napisali su obožavatelji ispod Kiminih fotografija.

Inače, Kim je dobila Arianu s bivšim mužem Danielom Tokeom koji je osuđen na 10 godina zatvora zbog silovanja 15-godišnje ćerke svoje treće supruge. Zolsijak i Daniel su se venčali 2001. i razišli nekoliko meseci kasnije, a njihov burni razvod je privedena kraju 2003.

Pevačica je dobila najstariju ćerku Briele (24), koja se bavi glumom i manekenstvom, s bivšim dečkom. Kim je od 2011. u braku s bivšim igračem američkog fudbala Kroj Birman(35) sa kojim ima sinove Keša (8) i Kroja (10) i blizance, ćerku Kaiju i sina Kanea (7).

Njen suprug je u martu 2013. usvojio njene ćerke Brielu i Arianu koje su uzele njegovo prezime Birman.

Iako Kim dobija mnoge komplimente na račun svog izgleda, ona je otvoreno priznala da je imala estetske zahvate na telu. Istakla je da je operisala stomak zbog zdravstvenih razloga, a u lice je ubrizgavala botoks i imala je operacije na grudima. Otkrila je i da voli često da nosi perike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs