TREĆA SREĆA...

Ponižavao je, oprostila mu je čak dve prevare i sada je ponovo sa njim: Rijaliti zvezdi je samo jedna stvar bitna!(FOTO)

Poslednjih meseci se trudio da nadoknadi majci svoje ćerkice Tru sve što joj jeučinio nažao...

Celebrities
Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan i NBA zvezda Tristan Tompson raskinuli su usled ružne situacije koja im je tada narušila odnos, činilo se nepovratno. Naime, poznato je da je Tristan prevario Kloi sa najboljom drugaricom njene polusestre, a u aferi je uhvaćen tokom izlaska.

Međutim, poslednjih meseci se trudio da nadoknadi majci svoje ćerkice Tru sve što joj je uradio, pa je sada i zvanično Kardašijanka dala novu šansu svom partneru.

Njih dvoje su snimljeni u zajedničkoj šetnji Malibu Hilsom, a pratila ih je u stopu kamera njihovog rijaliti šou programa "U korak sa Kardašijanovima".

Kloi kaže da zna da je ljudi osuđuju, ali da su oni porodica. A, njoj je to važnije od bilo čega.

"Ono što mnogi zaboravljaju jeste da mi imamo dete i da se to nikada neće promeniti. Naša ćerka nam je prioritet i tako se ponašamo", rekla je ona.

Podsetimo, ovaj par je prvi put raskinuo kada je Kloi bila trudna sa njihovom ćerkom. Ona mu je nakon toga oprostila neveru, ali je ubrzo odlučila da stavi tačku na njihovu ljubav, jer je Tristan uhvaćen u krevetu sa Džordi Vuds, nekadašnjom najboljom prijateljicom njene sestre Kajli Džener.

(Stil.kurir.rs/Alo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs