superjahta lana

Luksuz za sve pare: Upoznajte luksuznu lepoticu kojom plove Jadranom Bijonse i Džej Zi! (VIDEO)

Ovom superjahtom ovih dana plovi Jadranom slavni par

Celebrities
10:50h Autor:
Luksuz za sve pare: Upoznajte luksuznu lepoticu kojom plove Jadranom Bijonse i Džej Zi! (VIDEO)
Foto: PrintscreenJutjub/Julien Hubert

Bijonse i njen suprug Džej Zi (50) letuju na hrvatskom primorju, gde je pevačica u petak i proslavila svoj 39. rođendan.

Kako prenose hrvatski mediji, Bijonse je rođendan proslavila na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka, ostrva ljubavi, poznatog u celom svetu zbog svog oblika srca.

Ovo su deca slavnog glumačkog para: Ne vole da ih eksponiraju i do sad su ih vešto krili od očiju javnosti!(FOTO)

foto: Profimedia

Par je uživao u romantičnoj večeri, okruženi upaljenim bakljama i cvećem, nakon što su dan proveli krstareći na jahti "Lana", sa kojom su pre četiri dana bili u blizini Dubrovnika.

Ova lukzusna lepotica "Lana" dugačka je 107 metara, a već na prvi pogled kada je ugledate iz daljine, jasno vam je zašto su slavni supružnici upravo nju odabrali za svoj odmor iz snova.

A ako zavirite unutra, zaljubićete se odmah. Ali, od cene iznajmljivanja zavrteće vam se u glavi. Dva miliona dolara za nedelju dana!

Ko bi rekao da ona ima 49 godina: Sofija Vergara ponosno pokazala zavidnu figuru u kupaćem kostimu! (FOTO)

Unutrašnjost jahte prilagođena je za 12 gostiju i ima osam spavaćih soba, tačnije glavni apartman i sedam VIP apartmana. Za udobnost i sigurnost svih gostiju brine 31 član posade, a na raspolaganju su i spa centri, teretane, bazeni, bioskop, kao i mogućnost uživanja i sunčanja.

Baš poput ostatka ove superjahte, i kabine imaju sve što možete zamisliti, a najbolji je glavni apartman s prozorima i terasom na obe strane jahte.

Ponižavao je, oprostila mu je čak dve prevare i sada je ponovo sa njim: Rijaliti zvezdi je samo jedna stvar bitna!(FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs