INSTAGRAM REVIZOR

Fanovi Instagrama, ovo ste čekali: Profil koji vas informiše šta je kul i trendi, a šta pase i totalno aut objavljivati!

Ako vam je dosta gledanja jednih te istih slika na Instagramu, ovo je pravi profil za vas!

Zanimljivosti
Autor:
Fanovi Instagrama, ovo ste čekali: Profil koji vas informiše šta je kul i trendi, a šta pase i totalno aut objavljivati!
Foto: Profimedia

Modni svet je sazdan na ljudima koji, inspirisani drugim ljudima i njihovim delima, prave svoje kreacije. Pikaso je jednom rekao: "Dobri umetnici pozajmljuju, veliki umetnici kradu." (A, mi smo sigurni da je mislio na Instagram)

Instagram, po svojoj prirodi, je stvoren za tako nešto. I pritom ne mislimo na glavne trendove koji se preuzimaju, već na one manje događaje. Neki mikro trendovi se uzdižu i nestaju tako suptilno, da jednostavno postaju prirodni deo eko sistema blogera.

Ljudi postavljaju slične fotografije, kao na primer, letnje kombinacije ili činiju paste (koga , zaboga to više zanima?!). Jednostavno, zamorite se gledajući iste stvari na Instagramu.

"Shit Bloggers Post" je Instagram stranica koja postavlja ovakve "slične fotografije", ali koje se malo razlikuju. Bilo da se radi o drugačijem uglu gledanja ili istim, a opet različitim fotografijama "sa uzdignutom nogom", ova stranica veliča individualnost, ali i zajedničku crtu - recimo retko ko primeti da svi nose taj i taj duks (i određene marke).

Dakle, sada posti Instagram "alarm" koji vas upozorava da su neke stavri prevaziđene i nisu vredne "kačenja" i ohrabruje vas da kačite kretivnije i autentičnije slike, umesto da slepo podležete trendovima. Jer, ako ćemo iskreno, kome se još gleda šta ste danas ručali, činija jagoda pored otvorene knjige ili vaše ispružene noge na ležaljci pored bazena...?!

Što ste više na Instagramu, sve više uviđate trendove koji se na njemu promovišu. Za sada ova stranica ima nešto preko 16 hiljada pratilaca i entuzijasta. To su one vrste fotografija koje čuvamo u našim sopstvenim folderima kao inspiraciju kada ne znamo šta da postavimo na Instagram.

Prema Shit Bloggers Postu, trenutno su u trendu ljiljani i okean!

(Stil.kurir.rs/Wanted)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs