IVANKA TRAMP

Prva ćerka Amerike voli glamur: Ovo su najelegantnija izdanja Ivanke Tramp! (FOTO)

Ćerka Donalda Trampa, kao ni mnoge druge bogate naslednice, nije imuna na glamur i skupocene haljine. A, ovo su neka od njenih najelegantnijih izdanja...

Galerije
Autor:
1 / 9 Foto: Profimedia

Ivanka Mari Tramp rođena je 30. oktobara 1981. Bivša je manekenka i model, danas jedna od najuspešnijih poslovnih žena Amerike. I naravno - kćerka aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa.

Ivanka je drugo dete američkog kontroverznog biznismena i predsednika SAD Donalda Trampa i njegove prve supruge Ivane Tramp. Ima dva rođena brata Donalda Juniora i Erika.

Ivanka je očeva desna ruka i kako američki mediji tvrde - najbitnija žena u njegovom životu. Aktivno učestvuje u očevim poslovnim operacijama i radi kao izvršna potpredsednica Organizacije Tramp (The Trump Organization)

Ivanka je od 2009. godine u braku sa građevinskim preduzetnikom Džeradom Kušnerom zbog koga se preobratila u judaizam i kome je rodila troje dece.

Kao i većina žena iz visokog društva, pogotovo onih sa enormno mnogo novca - i Ivanka voli ekstravagantne i skupocene komade garderobe, a mi smo za vas napravili izbor njenih najelegantnijih haljina, u kojima se pojavila na nekim od najbitnijih događaja u poslednje vreme.

Iako većinu vremena provodi u poslovnim stajlinzima, jer je većinu vremena okupirana poslom, Ivanka voli da iskoristi svaku priliku i da zasija u glamuroznoj toaleti.

Da li vam se dopadaju njeni izbori? Recite nam svoje mikšljenje u komentarima.

(Stil.kurir.rs/M. Petković)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs