da li je istina?

OČAJNE DOMAĆICE SE VRAĆAJU NA MALE EKRANE? E to je serija koju bi sa radošću ponovo gledali! (FOTO)

Brojni obožavatelji poznate TV serije ne mogu da dođu sebi, od kada je na svim društvenim profilima objavljena jedna intrigantna objava, koju su mnogi protumačili da nam autori pripremaju nove nastavke.

Filmovi
Autor:
OČAJNE DOMAĆICE SE VRAĆAJU NA MALE EKRANE? E to je serija koju bi sa radošću ponovo gledali! (FOTO)
Očajne domaćice, Foto: Profimedia

Obožavatelji serije "Očajne domaćice" ovu su godinu dočekali na mukama - između nade i očaja - a sve zahvaljujući zagonetnoj objavi na službenim kanalima serije. Na samu Staru godinu, na svim službenim profilima serije, objavljena je fotografija glavnih glumica uz dvosmislenu rečenicu.

"Dok 'očajnički' čekamo 2022.", bilo je to dovoljno da izazove delirijum brojnih obožavaoca koji su uvereni da u toj objavi stoji skrivena poruka. Mnogi su se zaneli i zatrpali društvene mreže svojim izlivima nade.

"Čekaj, 'Očajne domaćice' se vraćaju? To bih tako rado gledala!", "Šta se događa?", samo su neki od komentara gledaoca koji se i nakon 10 godina od prestanka emitovanja sećaju serije.

Ima među njima i skeptika, jer sama objava ne potvrđuje apsolutno ništa, ali pomešana s glasinama o oživljavanju "Domaćica" koje kruže poslednjih nekoliko nedelja- dovoljno je intrigantna da pobudi nadu. Možda je tome doprineo i povratak druge kultne serije "Seks i grad", koja se u svom novom obliku "I tek tako" nedavno vratila na male ekrane.

Na talasu oživljavanja starih likova i poznatih lica u novim fazama života, jedno je sigurno - interesa za nove nastavke domaćica iz Visterija Lejna sigurno postoji.

SVI LJUBAVNI BRODOLOMI POZNATE GLUMICE IZ OČAJNIH DOMAĆICA: Poslednjeg muža joj je preotela Deniz Ričards! (FOTO)

očajne domaćice
foto: Profimedia

Nakon cele decenije

Originalnog naslova "Desperate Housewives", serija se prikazivala od 2004. do 2012. i doživela je gotovo instant uspeh. Serija je pratila živote četiri žene iz ulice Visterija Lejn kao i mnoge tajne, misterije, skandale koji su samo čekali ispod idilične površine.

Serija se emitovala u osam sezona na kanalu ABC, snimljeno je 180 epizoda, a zvezdanu glumačku postavu čine: Teri Hačer, Marša Kros, Eva Longorija i Felisti Hofman.

Pre samo dva meseca glavni tvorac megauspešne serije Mark Šeri otkrio je šta je za njega potrebno da se upusti u pisanje nastavaka. U intervjuu za EW prokomentarisao je trend oživljavanja starih serija, koje se u javnosti jako dobro dočekaju. Otkrio je šta bi za njega bilo potrebno da bi se upustio u ponovno stvaranje "Očajnih domaćica".

Šeri je rekao da bi trebalo da nađe ideju sličnu onoj koja je bila pogonsko gorivo originalnoj seriji. A zatim je istakao i neverovatnu glumačku postavu koja je seriju vinula u zvezde. Na kraju je otkrio da još nije definitivno ni prionuo, ali ni otpisao tu mogućnost. "Stvarno bi to bilo odlično pokušati, s više vremena i novca", zaključio je Šeri.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs