nikol šeridan

SVI LJUBAVNI BRODOLOMI POZNATE GLUMICE IZ OČAJNIH DOMAĆICA: Poslednjeg muža joj je preotela Deniz Ričards! (FOTO)

Nikolet Šeridan poslednjih 40 godina privlači pažnju svojim privatnim životom, a nakon što se rastala od poslednjeg supruga, on je završio u zagrljaju njene poznate komšinice.

Celebrities
11:19h Autor:
SVI LJUBAVNI BRODOLOMI POZNATE GLUMICE IZ OČAJNIH DOMAĆICA: Poslednjeg muža joj je preotela Deniz Ričards! (FOTO)
Nikol Šeridan, Foto: Profimedia

Glumica Nikolet Šeridan najpoznatija je po ulozi Idi Brit u seriji "Očajne domačice", ali pažnju javnosti više je skretala svojim privatnim životom nego ulogama. Pojavila se i kao Aleksis Karington u novim epizodama kultne sapunice "Dinastija", a ova slavna plavuša ovih dana slavi 58. rođendan.

Nikolet je rođena u engleskom Vortingu, a njena majka Seli Adams imala je wqmo 16 godina kada ju je rodila. Glumičin otac napustio je porodicu kada je ona imala samo godinu dana i nije ga nikada više videla. Njena majka pojavila se 1969. godine u jednom od nastavaka filmova o Džejmsu Bondu, a na setu je upoznala i Telija Savalasa, za kojeg se kasnije udala. Nikolet je imala 10 godina kada se preselila u Ameriku, a svoju karijeru započela je još kao tinejdžerka.

OMRAŽENA U BRITANIJI, JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH U AMERICI! KAKO JOJ POLAZI ZA RUKOM: Sve jača šuškanja da menja karijeru!

očajne domaćice
foto: Profimedia

Radila je kao manekenka i krasila je brojne naslovnice časopisa, poput Kosmopolitana. Glumila je u reklamama, a od malena je htela da postane filmska zvezda. Najpoznatija uloga do danas joj je ona u Očajnim domaćicama, za koju je dobila i Zlatni globus za najbolju sporednu žensku ulogu. Tokom karijere često se pričalo o njenom privatnom životu, koji je sve do danas ostao razlog zbog kojeg mnogi o njoj pišu.

Više od 40 godina svojim privatnim životom intrigira javnost, a sve je krenulo još 70-ih godina, kada je kao 15-godišnjakinja započela vezu s Lifom Garetom. Par se upoznao kada je Lif došao po prijateljicu ispred srednje škole. "Kliknuli smo odmah. Cela ta veza od samoga početka je bila vrlo strastvena", rekao je pevač. Nekoliko meseci kasnije Nikolet se uselila kod njega, koji je u to vreme živeo s majkom i sestrom. Zajedno su bili nekoliko godina, čak su se i verili, ali veza se nije održala.

Šeridan je u to vreme već bila zvezda u nastajanju te je glumila u nekoliko serija, a nakon svoje prve ljubavi uhvatili su je u zagrljaju još nekoliko tin zvezda. Skot Baio, Džimi Van Paten i Rodžer Vilson samo su neki od njih.

DOK NJEN MUŽ TVRDI DA PRINCEZA IMA PSIHIČKIH PROBLEMA I DA SE LEČI: Šarlin pobegla sa milijarderom!(FOTO)

Nikolet Šeridan
foto: Profimedia

Glumca Harija Hamlina upoznala je na setu serije i on joj je bio sledeća ozbiljna veza. U septembru 1991. godine stali su pred oltar, ali su samo godinu dana kasnije objavili su da se rastaju. Decenijama su kružile glasine da je Nikolet Harija varala s pevačem Majklom Boltonom, s kojim je bila odmah posle braka, ali ona je uvek to negirala.

IZGUBILA ČOVEKA SVOG ŽIVOTA U 34. GODINI, NJEGOVA SNAGA JU JE ODRŽALA: Tragična ljubavna priča poznate engleske glumice!

Nikolet Šeridan
foto: Profimedia

Hamlin je bio 12 godina stariji od nje, a glumica je često govorila da je upravo razlika u godinama razlog njihovog razvoda. S Boltonom je provela nekoliko godina, ali često su se mirili i svađali. 2005. godine su objavili da su vereni, a u to je vreme govorila je da želi da ima dete s njim.

"Za mene je uvek postojao samo jedan čovek, a to je Majkl", pričala je tada.

Nažalost, godinu dana kasnije i njihova je ljubav se završila. Nakon muzičara završila je u zagrljaju ličnog trenera Nikolasa Soderbluma, koji ju je nakon nekog vremena i zaprosio, ali nisu se venčali.

PROŠLOST MUŽA SARE DŽESIKE PARKER KRIJE JEZIVU TAJNU:Usmrtio DVOJE LJUDI, tvrdi da se ničega ne seća, prošao NEKAŽNJENO!

Nikolet Šeridan
foto: Profimedia

S glumcem Aronom Pipersom se zabavljala nekoliko meseci, a par se 2015. godine venčao na tajnoj ceremoniji. Samo šest meseci kasnije brak im se našao u problemima. Čim je predao papire za razvod, Pipers je započeo vezu s glumičinom komšinicom, Deniz Rilards. Nikolet je bila u šoku kada je videla da je njegov auto parkiran ispred njene kuće, a bila je užasno ljuta na svoju komšinicu.

ONA JE ROĐAKA KEJT MILDLTON: Pozirala za Plejboj, čita Tarot, nastupa kao STRIPTIZETA! (FOTO)

Deniz Ričards
foto: Profimedia

"Bilo joj je neprijatno što on nakon nje viđa Deniz", govorili su izvori bliski glumici.

Pipers i Deniz Ričards venčali su se pre nekoliko godina, dok Šeridan poslednjih nekoliko godina ne želi da govori o svom privatnom životu. Paparaci je rednovno prate u stopu i tako je otkriveno da ima novog dečka, ali više detalja o njemu nije želela da otkrije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs