PROŠLOST MUŽA SARE DŽESIKE PARKER KRIJE JEZIVU TAJNU:Usmrtio DVOJE LJUDI, tvrdi da se ničega ne seća, prošao NEKAŽNJENO!

Iako važe za jedan od najskladnijih parova Holivuda, suprug Sare Džesike Parker krio je jezivu tajnu.

Celebrities
Autor:
PROŠLOST MUŽA SARE DŽESIKE PARKER KRIJE JEZIVU TAJNU:Usmrtio DVOJE LJUDI, tvrdi da se ničega ne seća, prošao NEKAŽNJENO!
Foto: Profimedia

Glumac Metju Broderik, suprug zvezde serije "Seks i grad", Sare Džesike Parker ima prilično jezivu prošlost iza sebe.

On je 1987. godine tokom odmora u Irskoj, greškom prešao u suprotnu traku na putu i izazvao težak sudar u kojem su poginule Ana Galager i njena majka Maragert Doerti. Ćerka je imala 28 godina, a majka 63.

Metju je zbog udesa imao prelom rebra i potres mozga. Posle nesreće, u razgovoru sa policijom, rekao je da se uopšte ne seća nesreće, kao ni okolnosti pod kojima je do nje došlo.

- Jedino čega se sećam da sam se probudio u bolnici i da sam imao čudan osećaj u nozi - rekao je tada glumac policiji.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik sa decom
Sara Džesika Parker i Metju Broderik sa decom foto: Profimedia

Između ostalog Broderik je tvrdio da pati od delimične amnezije, da bi potom priznao krivicu. Iako je bio glavni krivac za nesreću, umesto pet godina zatvora, osuđen je za neopreznu vožnju, i platio je kaznu od 175 dolara.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik venčali su se u maju 1997. godine. Sara se nije udala u venčanici, nego u crvenoj haljini. Na pitanje novinara zašto nije bila u belom kao i sve žene ovog sveta, rekla je da ju je bilo sramota da nosi belo.

Pet godina kasnije dobili su sina Džejmsa Vilkija, a uz pomoć surogat majke 2009. godine dobili su bliznakinje Loretu i Tabitu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs