da li ćete gledati?

STIGAO JE TREJLER ZA NASTAVAK SERIJE SEKS I GRAD: Kako vam se čini? (FOTO)

Ono što smo dugo čekali konačno je stiglo – prvi zvanični trejler za And Just Like That, nastavak na popularnu seriju Seks i grad. Nakon šest sezona i dva filma u kojima smo pratili dogodovštine četiri glavne junakinje, sada se vraća samo udarna trojka, bez Kim Katral.

Zanimljivosti
Autor:
STIGAO JE TREJLER ZA NASTAVAK SERIJE SEKS I GRAD: Kako vam se čini? (FOTO)
SEKS I GRAD, Foto: Profimedia

Kao što je već ranije najavljeno, nova serija baviće se time kako se glavne junakinje bore sa „komplikovanom stvarnošću života i prijateljstava u svojim 50-im godinama“. Pojaviće se neka poznata lica, ali tu će biti i novi likovi. Ono što je poznato je da više neće svi glavni likovi biti bele puti, već se radilo na rasnoj raznolikosti.

Glavna rupa biće odsustvo Kim Katral, koja je još 2017. rekla da se neće vraćati ulozi Samante, a koja je navodno odbila da se vrati jer nisu ispunjeni njeni finansijski zahtevi. Ona je izjavila da uopšte nije negativac u toj priči i da nije fer što svi misle da se ponela kao diva, ali nama samo ostaje da se nadamo da će serija biti interesantna i bez nje.

Nikol Ari Parker, koja tumači jednu od novih likova, izjavila je da će sve biti u prepoznatljivom duhu originala koji obožavaju fanovi i da su scenaristi uklopili sve perfektno. Najavljuje zanimljiva stilska rešenja, ali i to da treba da očekujemo puno seksa!

Serija će biti poslednje pojavljivanje Vilija Garsona, koji nas je nažalost napustio u septembru ove godine u 58. godini. And Just Like That će premijeru imati 9. decembra na striming servisu HBO Max, a očekuje nas ukupno 10 epizoda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs