pogledajte

ISKUSTVO ŽIVOTA: Prespavajte u stanu modne ikone - KERI BREDŠO! Za 23 dolara! (FOTO)

Seks i grad je serija koja je aposlutno zaludela celi svijet. Keri Bredšo jedna je od kultnih likova i modnih ikona naše generacije. Osim mode jedan od glavnih fokusa serije je stan Keri Bredšo, a ovog decembra i vi možete da zavirite u glamurozni stan Seks i grad serije.

Enterijer
Autor:
ISKUSTVO ŽIVOTA: Prespavajte u stanu modne ikone - KERI BREDŠO! Za 23 dolara! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

U čast nadolazećeg nastavka popularne serije Warner Bros i Airbnb pomno su rekreirali stan Keri Bredšo. Stan je rekreiran u duhu originalnog stana iz serije, zidovi su okrečeni u boju pistaći, a police su ukrašene nostalgičnim detaljima poput čašama za martini i izdanjima Voga.

OVAKO SKANDINAVCI ČISTE SVOJ DOM: Zbog ovog ne moraju da brišu prašinu po 2 nedelje!

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Verujemo da je ormar Keri Bredšo u jednom trenu bio stanje požude od strane gotovo svih žena. On se takođe nalazi u Airbnb-ovoj rekreaciji stana, apsolutno pršti od ukrasa, haljina, šljokica i naravno, Manolo Blanika. U ormaru takođe možemo pronaći i čuvenu tutu suknju koju Keri nosi u uvodnoj špici – a sva gari modni ukrasi su spremni za isprobavanje. Moda je jedan od ključnih razloga zderoba ašto ljudi vole Seks i grad te Airbnb i WarnerBrothers podstiču goste da se upuste u “igru oblačenja”. Ono za što su se još pobrinuli je i personalizovano iskustvo stilizovanja i fotografisanja.

TRIK KOJI ĆE OČARATI SVAKU DOMAĆICU: Evo šta će se desiti ako stavite lovorov list u mašinu za pranje veša!

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

U rekreaciji stana 12. i 13. decembra gosti će moći da prenoće po ceni od 23 dolara. Simbolična cena je postavljena kao omaž 23. godišnjici Seks i grada.

ALIŠA KIZ IMA KUĆU NA OBALI MORA KAKVU NIKADA NISTE VIDELI: Pogled od milion dolara, sve sređeno sa stilom! (VIDEO)

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Rezervacije se otvaraju 8. decembra u podne, a sam stan se nalazi u Čelzi četvrti u Njujorku. Osim pristupačne cene i mogućnosti isprobavanja odeće gosti će dobiti i virtualni pozdrav od glavne glumice, Sare Džesike Parker. Za ovu saradnju Sara ističe “Lik Keri Bredšo mi je blizak i drag, a ponovo posetiti njen svet za nastavak priče o Seks i gradu bila je velika radost, uzbuđena sam što će naša publika doživeti Kerin Njujokr kao nikad pre.”

TREND U UREĐENJU ENTERIJERA: Ovaj mebl je nešto najlepše što smo videli - mekan ko duša, greje i izgleda sjajno! (FOTO)

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia
Sara Džesika Parker
foto: Profimedia
Sara Džesika Parker
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs