POGLEDAJTE TREJLER

USKORO IZLAZI SERIJA O AFERI BILA KLINTONA I MONIKE LEVINSKI: Ova priča će nas na jesen prikovati uz male ekrane!(VIDEO)

Antologijska serija American Crime Story odavno je osvojila obožavatelje ekranizacija političkih i svetskih skandala.

Filmovi
Autor:
USKORO IZLAZI SERIJA O AFERI BILA KLINTONA I MONIKE LEVINSKI: Ova priča će nas na jesen prikovati uz male ekrane!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Nakon fantastičnih igranih serija The People v. O.J. Simpson i The Assassination of Gianni Versace, kreatori donose Impeachment. Nova se serija bazira na političkom skandalu i aferi bivšeg predsednika SAD-a Blla Klintona i njegove asistentkinje Monike Levinski.

Limitirana TV priča prikazuje događanja koja su dovela do nacionalne krize i prvog pokušaja opoziva jednog američkog predsednika nakon više od jednog veka. Klintona glumi Klajv Oven, ali o skandalu ovoga puta sve saznajemo iz ženske perspektive koju čini izvrsna glumačka postava. Moniku Levinski utjelovila je Bini Feldstin, glumica mlađe generacije koja je u poslednjih nekoliko godina ostvarila jako dobre uloge u filmovima kao što su Booksmart i Lady Bird. Pridružuju joj se neprepoznatljiva Sara Polson kao Linda Trip, koleginica iz Pentagona koja će izneveriti Monikino poverenje, Alani Ašford u ulozi Pole Džouns, još jedne koleginica koja je predsednika optužila za seksualno nasilje, dok Edi Falko gledamo kao tadašnju Prvu damu, Hilari Klinton.

Serija izlazi 7. septembra na striming servisu FX, a uzbudljiva imena krase i produkcijsku špicu. Na novom nastavku antologije radi popularni produkcijski tandem Rajan Marfi i Bred Falčuk koji stoje iza naslova Pose, Scream Queens i prethodnih priče antologije. Sudeći po trejleru, ovo bi mogao biti prvi veliki TV hit rane jeseni!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs