NEKAD I SAD

IZAZVALA NEVIĐENI POLITIČKI SKANDAL, PA NESTALA BEZ TRAGA: Ovako danas živi najpoznatija preljubnica u istoriji! (FOTO)

O ovoj aferi je brujao ceo svet

Vip priča
17:10h Autor:
Foto: Profimedia

Monika Levinski i danas dobro živi od skandala sa plavom haljinom koju je uprljao bivši američki predsednik.

Afera koju je sa pažnjom pratio ceo svet otkrivena je sasvim slučajno. Cela priča je eksplodirala, a Levinski se tada našla na stubu srama.

Podsećanja radi, Monika Levinski je u Belu kuću došla nakon što je 1995. godine završila psihologiju. Tada je, sa samo 20-ak godina, upoznala američkog predsednika sa kojim će ući u kratkotrajnu aferu.

"Nisam imao seksualne odnose sa tom ženom", izjavio je tada Bil Klinton, a ta rečenica će ostati upamćena kao jedna od najpoznatijih izjava iz njegovog mandata. I jedna od najvećih laži, jer će Levinski kasnije priznati da su imali oralni seks.

TATA ME SILOVAO 15 GODINA - NEĆU VIŠE DA ĆUTIM: Bila sam rastrzana između poriva da mu UDOVOLJIM ili da ga odbijem!

Bil Klinton, Monika Levinski
foto: Profimedia

Žena koja je izazvala najveći skandal koji istorija pamti, ove godine puni 49 godina, a promenila je nekoliko profesija. Radi kao biznismen, psiholog i zabavljač. Posle skandala je živela u Njujorku, Londonu, Portlandu.

Posle afere koja je potresla ceo svet, Monika je dugo govorila da pati od posttraumatskog stresa. Na kratko vreme se povukla iz javnog života, ali je onda rešila da se suoči sa medijima.

1999. godine osniva firmu "The Real Monica" i prodaje tašne. Posle skandala je promenila nekoliko poslova, a između ostalog vodila je i nekoliko emisija, pojavila se u HBO seriji "Monika i crno i belo". Pojavila se epizodno u nekoliko serija, pisala je kolumnu za "Veniti fer" i bila je prisutna u javnosti.

Samo je za autobiografiju dobila pola miliona dolara

Od sredine 90-tih, kada se dogodio skandal, do danas uspela je da inkasira 1,5 miliona dolara. Ona je jedna od prvih osoba koja je uspela da zaradi na reputaciji koju joj je uništio internet.

Samo je za knjigu "Monica's Story", koja je objavljena 1999. godine dobila avans od pola miliona dolara.

MILIJARDER OŽENIO 26 GODINA MLAĐU KUVARICU: Zbog njihove ceremonije jezero Komo mesec dana bilo zatvoreno!

Monika Levinski
foto: Profimedia

Oslabila za milion dolara

Pošto je bila bucmasta, Monika je dobila milion dolara da oslabi od jedne kompanije. I uspela je.

Danas pomaže žrtvama nasilja, između ostalog

Umesto da beži od svoje prošlosti i strahova, odlučila je da ih prihvati i da živi sa njima. Postala je borac za ljudska prava i učestvuje u radu mnogih organizacija koje štite ljude od verbalnog i psihičkog nasilja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...