POGLEDAJTE

OVAJ DOKTOR NAUKA JE NIKOLIJIN OTAC I NAJVEĆA LJUBAV VESNE ZMIJANAC: Isplivala nikad viđena porodična fotografija!

Posle razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece

Star look
Autor:
OVAJ DOKTOR NAUKA JE NIKOLIJIN OTAC I NAJVEĆA LJUBAV VESNE ZMIJANAC: Isplivala nikad viđena porodična fotografija!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

O Vesni Zmijanac znamo mnogo toga, ali njen bivši muž za javnost je nepoznanica.

Vlada Jovanović je doktor ekonomskih nauka, a svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a. Nikolija poštuje očevu odluku da se medijski ne eksponira ali je s njim, kao i s majkom, u sjajnim odnosima.

"U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav", rekla je Nikolija svojevremeno koja razvod roditelja nije lako podnela.

"Kada sam se rodila, ničega mi nije manjkalo materijalno, ni od strane majke, ni od strane oca, ali oni su bili razvedeni i ja sam kao dete uvek imala dve spavaće sobe, dva radna stola, dva ormana, sve duplo. Kao mala sam maštala da imam samo jednu sobu, jedan orman, radni sto. To izobilje me je uvek rastuživalo, jer sam ja htela da budu zajedno", rekla je Nikolija. koja je svojevremeno otkrila da njen otac nije presrećan što je krenula majčinim stopama.

"Moj otac je ‘alergičan‘ na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem", rekla je svojevremeno Nikolija za jedan magazin.

Posle razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs