tuga

PREMINUO BIVŠI MUŽ IVANE TRAMP: Bio je 23 godine mlađi, udvarao joj se 6 godina, a brak je pukao zbog njegove prevare!

Bivši suprug Ivane Tramp, 23 godine mlađi italijanski glumac i model Rosano Rubikondi, iznenada je preminuo u 49. godini, nakon što je navodno patio od bolesti poslednjih godinu dana.

Celebrities
15:33h Autor:
PREMINUO BIVŠI MUŽ IVANE TRAMP: Bio je 23 godine mlađi, udvarao joj se 6 godina, a brak je pukao zbog njegove prevare!
Foto: Profimedia

Četvrti suprug Ivane Tramp, od kojeg se razišla 2019. godine, italijanski glumac i model Rosano Rubikondi, preminuo je iznenada u petak uveče.

Kako piše Daily Mail saumnja se da je u pitanju bio rak kože. Tužne vesti je s javnošću podelila italijanska televizijska voditeljka Simona Ventura

"Rosano… Hvala na zajedničkom putovanju, za dobra i loša vremena, a takođe i suze i smeh, toliko ih je bilo mnogo, i sve što smo uradili zajedno. Zbogom. RiP“, napisala je Simona Ventura na Tviteru.

Rosando se udvarao Ivani punih šest godina,a kada je najzad pristala da mu kaže "Da" on je imao 36 godina, a ona 24 više.

Rosano Rubikondi, Ivana Tramp
foto: Profimedia

Svadba je koštala čak tri miliona dolara, a među zvanicama je bio i Donald Tramp, Ivanin bivši suprug. Ipak, brak je potrajao samo sedam meseci jer Rosando nije bio veran Ivani. Razišli su se u prijateljskim odnosima.

"Veza na daljinu zaista ne funkcioniše. Rosano provodi dosta vremena u Italiji, a ja u Njujorku, Majamiju i Sen Tropeu, a on mora da radi. Lepo smo se proveli i ostali smo prijatelji. Razvod je bio prijateljski", izjavila je pre dve godina bivša supruga nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs