NEVEROVATNO

DA SE ONA PITALA, JAVNOST OVO NIKAD NE BI SAZNALA: 6 bizarnih činjenica o Ivanki Tramp! (FOTO)

Svi se pitaju da li je moguće da je ovo istina

Vip priča
Autor:
DA SE ONA PITALA, JAVNOST OVO NIKAD NE BI SAZNALA: 6 bizarnih činjenica o Ivanki Tramp! (FOTO)
Foto: Profimedia

Godinama se već priča i piše o Ivankinom stilu, bogatstvu, uspehu, neobičnim marketinškim taktikama. Vrlo rado daje izjave za medije, a uvek je dobro rapoložena. Čini se kao da joj je u životu sve med i mleko. Međutim...

Ipak tipična priča o lepoj američkoj bogatašici i kćerki uspešnog oca ipak ima svoju drugu stranu, a ona se skriva u mračnim tajnama koje Trampovi godinama guraju pod tepih.

1. Njeno pravo ime je Ivana, kao i njenoj majci

Kada je rođena, 30. oktobra 1981. godine, Ivanki je majka dala ime Ivana. Ivanka je inače u Češkoj nadimak za Ivanu, i tako su je zvali tokom većeg dela njenog života.

Čehoslovačka poslovna žena i bivši model, Ivana, bila je Donaldova prva žena. Nakon udaje za Donalda 1977. godine, troje dece (Ivanka, Donald Mlađi i Erika), par se razveo 1992. godine.

Ivanka je ostala veoma bliska sa svojom majkom. "Moja majka je moja inspiracija. Ona je moj uzor," izjavila je Ivanka 2016. godine.

ONA JE RAZORILA BRAK MONIKE BELUČI I VENSANA KASELA: Lepoj francuskinji bi malo ko mogao da odoli! (FOTO)

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

2. Udata je za mafijašku porodicu

Udata je za Džerada Kušnera, mogula nekretninama te vlasnika izdavačke kuće, koji također radi kao savetnik u Trumpovoj administraciji. Kušnerov otac, Čarli, proveo je dve godine u zatvoru zbog poreznih malverzacija. Osim toga, osuđen je za ilegalne donacije političkim kampanjama, a bio je i svedok u raznim krimi-dramama povezanih s mafijom.

Kad je saznao da njegov šurjak Vilijam Šolder sarađuje u istrazi protiv njega, namestio mu je prostitutku kako bi ga zavela i snimila te je celi film poslao svojoj sestri. Navodno je Džerad pravi sin svog oca koji ga nasleđuje u svim poslovima - pa tako i onim mafijaškim. Odnos im nije baš bajan Iako se čine kao savršen par, Džerad i Ivanka imaju svoje probleme. Samo godinu dana pre zakazanog venčanja, prekinuli su zbog navodnih "religijskih razlika".

Naime, Ivanka je prezbiterijanac, dok je Kušner ortodoksni židov. Njegovi su se roditelji nadali kako će oženiti Židovku, ali uspeli su se pomiriti nakon što je Ivanka prihvatila njegovu religiju.

MISTERIOZNO IZGUBIO ŽIVOT DVE NEDELJE PRED VENČANJE: 28 godina posle tragedije oglasila se verenica Brendona Lija!(FOTO)

Ivanka Tramp i Džared Kušner
foto: Profimedia

3. Istina o odnosu s ocem

Čini se kako su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimerenima za oca i kćerku. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u miniću u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćerka, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti. Psiholozi ovakav odnos tumače kao neprikladan i bizaran. Prijatelji porodice svedoče kako su njih dvoje oduvek imali izuzetno blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno ni jednu profesionalnu ni privatnu odluku od značaja ne donosi bez konsultacije s ocem.

VOLIM ŠTO MOJ TATA IMA ŽENU I NEKOLIKO DEVOJAKA! MI SMO SREĆNA PORODICA: Ispovest ćerke poznatog tajkuna!

Ivanka Tramp, Tifani Tramp
foto: Profimedia

4. Nestala

u javnost je procurela priča koja se pre mnogo godina dogodila na istom mestu. Naime, prva ćerka Ivanka Tramp je jedne godine nestala, a za njom su tragale policijske snage.

Kako piše Aspen Daily News pozivajući se na policijskog službenika koji je učestvovao u potrazi, Ivanka se sve vreme s dečkom skrivala u drugoj hotelskoj sobi. To je bilo dosta pre mobilnih telefona, pa policija nije mogla odmah da locira nestalu Ivanku.

5. U svet manekenstva uplovila zahvaljujući brojnim estetskim zahvatima

Iako nikad javno nije priznala procureli su podaci sa jedne privatne bolnice za estetsku hirurgiju. U njima se navode sve estetske korekcije koje je imala, a bilo ih je nekoliko. Od operacije nosa, do jagodica. Iako su joj novinari u nekoliko navrata posatvljali pitanja vezana za ovu temu, ona je uvek odbijala da odgovori.

11 GODINA PAKLA, REKLA SAM ILI ON ILI JA: Otkrivamo sve mračne tajne omiljene serije o doktorima - UVOD U ANATOMIJU!

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

6. Muža je upoznala na sastanku na slepo

Svog muža Džareda Kušnera upoznala je 2007. godine, kada se pojavila na poslovnom sastanku iniciranom od strane njenog prijatelja umesto koga se Džared pojavio. Dve godine kasnije par se venčao, a prijatelj koji ih je spojio navodi da je to bio njegov najbolji posao u životu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs