EKSPLOZIVNA KNJIGA OTKRILA...

11 GODINA PAKLA, REKLA SAM ILI ON ILI JA: Otkrivamo sve mračne tajne omiljene serije o doktorima - UVOD U ANATOMIJU!

Novinarka Linet Rajs, koja je urednica časopisa Entertainment Weekly, izdala je knjigu u kojoj je otkrila sve tajne jedne od najdugovečnijih serija na televiziji. "Uvod u anatomiju" ima čak 18 sezona, a tokom godina snimanja ove serije, na setu su se događale nimalo lepe stvari.

Šuška se
Autor:
11 GODINA PAKLA, REKLA SAM ILI ON ILI JA: Otkrivamo sve mračne tajne omiljene serije o doktorima - UVOD U ANATOMIJU!
Scena iz serije "Uvod u anatomiju", Foto: Profimedia

Ukoliko niste gledali ovu seriju (što je verovatno nemoguće) upozoravamo da slede spojleri.

Šta se dešavalo iza kamera “Uvoda u anatomiju”? Najveći skandal povezan je sa glavnim glumicima, Patrikom Dempsijem i Elen Pompeo, koji se uopšte nisu podnosili, piše u eksplozivnoj knjizi.

Fanovi su doživeli najveći šok kada je Dempsijev lik, dr Derek Šepard, poznat kao “McDreamy”, preminuo u 11. sezoni serije. Navodno je Dempsi bio u sukobu sa mnogim članovima ekipe, što je dovelo do odluke da napusti seriju.

“Nekako je terorisao set. Neki članovi glumačke ekipe imali su traume od odnosa s njim. Imao je takav stav na setu da je znao da zaustavi snimanje i uplaši ljude. Dolazili su šefovi produkcije i imali smo sesije sa njima. Mislim da mu se samo smučila serija. Nije mu se dopadala neprijatnost svakodnevnog dolaska i rada”, rekao je autorki knjige jedan od producenata serije, Džejms D. Pariot.

Bivša izvršna producentkinja Dženin Renšo ukazala je na netrepeljivost Dempsija i njegove partnerke na ekranu, Elen Pompeo.

“Bilo je trenutaka kada je Elen bila frustrirana Patrikom i naljutila bi se što on ne radi toliko. Bilo joj je jako važno da stvari budu fer. Jednostavno joj se nije svidelo što bi se Patrik žalio da je prekasno ili da se radi predugo, kada je imala dvostruko više scena u epizodi od njega. Glumci samo gledaju na stvari iz svoje perspektive. On je kao dete…On je klinac u razredu koji želi na pauzu”, rekla je.

Patrik Dempsi je takođe dao intervju za knjigu, a priznao je da mu je najveći problem bio raspored snimanja.

“To je trajalo 10 meseci, 15 sati dnevno. Nikad ne znaš svoj raspored, pa kad te dete pita: ‘Šta radiš u ponedeljak’, ti kažeš: ‘Ne znam’, jer ja ne znam svoj raspored“, objasnio je on.

“Raditi tako 11 godina je izazov. Ali morate biti zahvalni, jer ste dobro plaćeni, tako da ne možete da se žalite jer zapravo nemate pravo”, dodao je.

Na kraju su svađe postale toliko učestale i burne, da je kreatorka serije, Šonda Rajms, postavila uslov: ili će Patriku dati otkaz, ili će ona otići.

Dempsi je izašao iz serije 2015. nakon što je njegov lik poginuo u saobraćajnoj nesreći. Do sada su glumci uglavnom ćutali o lošem odnosu s Dempsijem.

Međutim, 2018. godine, Pompeo je nagovestila njihov napeti odnos u razgovoru za The Hollywood Reporter. Rekla je da je njegov odlazak bio “trenutak koji je za nju bio presudan”, jer se godinama borila da bude isto plaćena kao Dempsi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs