POTRESNO

MISTERIOZNO IZGUBIO ŽIVOT DVE NEDELJE PRED VENČANJE: 28 godina posle tragedije oglasila se verenica Brendona Lija!(FOTO)

Nakon strašnog incidenta koji se dogodio kada je Alek Boldvin usmrtio Halinu Hačins, oglasila se i Eliza Haton, verenica glumca Brendona Lija, koji je život izgubio na slično tragičan način pred kraj snimanja kultnog filma "Vrana"

Vip priča
20:47h Autor:
MISTERIOZNO IZGUBIO ŽIVOT DVE NEDELJE PRED VENČANJE: 28 godina posle tragedije oglasila se verenica Brendona Lija!(FOTO)
Foto: Profimedia

Kobna nesreća koja se dogodila kada je na snimanju filma "Rđa" gde je Alek Boldvin usmrtio Halinu Hačins i ranio Džoela Souzu i dalje je glavna tema pisanja svetskih medija.

Ova šokantna vest mnoge je pogodila, uznemirila, a strašna tragedija će imati uticaja na brojne živote. Oni koji pamte stravičan događaj sa snimanja filma Vrana sećaju se da je na sličan način život izgubio sin Brusa Lija, glumac Brendon Li, piše Glossy.

Brendon Li je usmrćen pred kraj snimanja Vrane. Naime, pri samom kraju rada na ovom ostvarenju 1993, u sceni u kojoj negativac kog je igrao Majkl Mesi puca u glavnog junaka, Brendon na kraju scene nije ustao. Krvi nije bilo nigde, a glumac je imao puls.

Brendon Li
foto: Profimedia

Međutim, dva do tri minuta kasnije više nije bilo naznaka otkucaja srca i on je hitno odvezen u bolnicu, gde je šest sati operisan, ali mu nije bilo spasa. U pištolju se, greškom ekipe za rekvizite, našao i jedan pravi metak. Naime, isti pištolj je korišćen dan ranije, kada je morao da bude napunjen pravim mecima. Jedan je ostao u cevi, i taj jedan metak je ubio glumca. Brendon Li je preminuo 31. marta 1993. u 28. godini.

Sada, posle 28 godina, oglasila se i Lijeva tadašnja verenica Eliza Haton. Brendon je život izgubio svega dve nedelje pre venčanja koje je trebalo da se odigra sa Elizom.

Najveća ljubav Brendona Lija danas ima 57 godina i oglasila se povodom tragedije u Novom Meksiku

Pre 28 godina bila sam slomljena od šoka i tuge zbog gubitka ljubavi mog života, Brendona Lija. Sve je bilo tako besmisleno. Srce me i sada boli, i to zbog supruga i sina Haline Hačins, ali i svih onih koji su ostali nakon tragedije koja se mogla izbeći. Pozivam one koji su na pozicijama da naprave promene i razmotre alternative za korišćenje pravog oružja na filmskim setovima — rekla je Eliza.

Ona je objavila i potresnu fotografiju sa Brendonom, uslikanu 1992. godine u Veneciji, nakon njihove veridbe...

Par je planirao venčanje 17. aprila 1993. godine, ali iznenadna smrt je promenila Elizin život iz korena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs