totalna promena imidža

GLAMUROZNO MUŠKO ODELO, KRATKA KOSA I SAVRŠENA LINIJA: Seku Aleksić niste NIKADA videli u ovakvom izdanju!(FOTO)

Pevačica na Instagramu objavila fotografiju koja je izazvala pravu buru. Komentari ne prestaju da pljušte!

Star look
Autor:
GLAMUROZNO MUŠKO ODELO, KRATKA KOSA I SAVRŠENA LINIJA: Seku Aleksić niste NIKADA videli u ovakvom izdanju!(FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Seka Aleksić nedavno je napravila drastičnu promenu imidža, a sada je sa svojim fanovima podelila fotku na kojoj izgleda kao prava svetska zvezda!

Pevačica je skratila kosu, a pored toga je i primetno smršala, prema njenim rečima - čak 10 kilograma, i sada je prezadovoljna svojim izgledom. A izgleda da su njeni fanovi.

Seka je na fotografiji pozirala u "muškom" odelu, zakopčana do grla, sa vrlo diskretnom šminkom i modernom i vrlo urbanom frizurom, a mnogi su hvalili njenu liniju i novi imidž.

Inače, pevačica je nedavno otkrila zašto se odlučila na promenu i kako je uspela da izgubi višak kilograma.

- Uopšte nisam planirala da se ošišam. Došlo mi je. Dopao mi se ovaj autfit i zamislila sam se sa ovakvom frizurom i poželela sam kratku frizuru, dosadila mi je kosa - otkrila je Seka, koja je smršala čak 10 kilograma.

- Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - dodala je.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs